mandag den 23. november 2015

Behandler polycystisk nyresygdom uden kirurgi


Behandler polycystisk nyresygdom uden kirurgi

Behandler polycystisk nyresygdom uden kirurgi
Polycystisk nyresygdom er en almindelig arvelig sygdom, er der mange forskellige størrelser af cyster på nyrerne hos en patient, cyste stiger over tid, kontinuerligt trykkes nyrecyster, nyre skade, og vil forårsage en række symptomer. såsom rygsmerter, hæmaturi, hypertension. Dette vil alvorligt påvirke liv og arbejde af patienten.
Så hvordan behandler polycystisk nyresygdom?
Adskillige almindelige metoder til disse operationer, nyre transplantation, og kinesisk medicin.
Under normale omstændigheder vil patienterne tage polycystiske nyre transaktioner, vil dette fjerne cyste, og du kan hurtigt få den effektivitet, lette patientens tilstand. Men operationen har fejl, kan operationen ikke fjerne for lille cyste, kun fjerner store cyster, men det vil give en lille cyste beboelsesrum, kan en lille cyste vokse hurtigt og forårsage yderligere nyreskade, og når patienterne var i færd med at uræmi, er transaktionen ikke har en forstand, ville det kun medføre større skade på patienten.
Nyretransplantation kan løse problemet, men omkostningerne ved en nyretransplantation er meget dyrt og tager tid at finde en donor til en nyretransplantation, vil uundgåeligt være en fiasko, nyrerne kan ikke overleve i lang tid, vil forårsage nyresygdom, så nyretransplantation er ikke et godt valg.
Nu, kinesisk medicin er et godt valg, med gode resultater og ingen bivirkninger, færre tilbagefald. Vores hospital har Osmotherapy Micro-kinesisk medicin, er dette en meget vellykket behandling.
Osmotherapy Micro-kinesisk medicin er en speciel behandling i vores hospital, det aktive stof i lægemidlet kan trænge ind i nyre læsioner, fremskynde cirkulation væg mikro-kar, for at øge permeabiliteten af ​​cyste væggen er cystisk væske vil flyde tilbage til at returnere blodet skal trækkes tilbage fra kroppen med omløb Blood metabolisme. Så er den aktive ingrediens i lægemidlet kan inaktivere epiteliale cellevægge, så cystisk væske ikke længere udskilles, kan cyster kontrolleres effektivt.
Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!
Tlf: + 86-311-89261083
E-mail: hospitalkidney@yandex.ru
WhatsApp: +86 15831198683
Skype: yunluyunlu1213