fredag den 27. november 2015

FSSS 3. nyresygdom, og protein i urinen


FSSS 3. nyresygdom, og protein i urinen

FSSS 3. nyresygdom, og protein i urinen

FSGS er dens native glomerulonephritis, hvor glomeruli bliver betændte ar. Kronisk nyresygdom (CKD) er ofte observeret i FSGS. Protein i urinen er også et fælles træk ved FSGS. Hvad er behandlingen for FSGS i 3. fase af nyresygdom og protein i urinen?

FSSS 3. nyresygdom, og protein i urinen

FSGS kan være primær eller sekundær til andre sygdomme og tilstande. Men en almindelig årsag til immun sygdom. De immune sygdomme, er immunsystemet ikke fungere ordentligt, angribe nyrerne væv og celler fejl. Abnorm immunreaktion kan forårsage nyrebetændelse. Hvis inflammationen ikke hurtigt kan undertrykkes, vil det medføre fibrose og ardannelse i nyrerne væv og celler.

I FSGS glomerulære filtre i nyrerne bliver betændte ar. I tredje fase FSGS, nyrer svækket til omfanget af en mindst 50%. Broken glomeruli kan ikke forhindre lækage af proteinerne fra en organisme, der forårsager proteiner i urinen. Protein i urinen er en vigtig accelerator i forværring af nyrefunktionen i FSGS.

Behandling af FSGS i 3. stadium af nyresygdom og protein i urinen

Til behandling af FSGS i 3. stadium af nyresygdom og protein i urin, bør behandlingen anvendes til korrektion af immunsygdomme og betale genopbygge krænkelser glomeruli.

Kombinationen af ​​immunterapi og Osmotherapy Micro-kinesisk medicin vil anbefale, at patienter med nyresygdom.

Immunterapi kan reparere immunlidelse, og hjælper kroppen til at genoprette normal immunforsvar. Således er unormale immunreaktioner ikke tilladt i opløbet.

Derudover kan effektive lægemidler i Osmotherapy mikro-kinesisk medicin stimulere selvhelende vævs- og nyreceller. Hvis en overtrædelse af glomeruli ellers vil protein i urinen kontrolleres effektivt. I mellemtiden, nyrerne og styrkes. Hvis du har nyreproblemer og ønsker at få god behandling, sende vores mail asya.yue@mail.ru eller tilføje min VC (Asya Yue). Vi vil svare dig så hurtigt som muligt.