søndag den 22. november 2015

Vil Osmotherapy Micro-kinesisk medicin til at hjælpe patienter at undgå dialyse


Vil Osmotherapy Micro-kinesisk medicin til at hjælpe patienter at undgå dialyse

Vil Osmotherapy Micro-kinesisk medicin til at hjælpe patienter at undgå dialyse

Vil Osmotherapy Micro-kinesisk medicin til at hjælpe patienter at undgå dialyse? Generelt nyresygdom patienter polycystisk, især efter deres nyrefunktion faldt til 15%, at de vil blive rådgivet, at behovet for at tage dialyse for at forlænge deres liv. Men du ved, at dialyse er ikke den eneste mulighed for denne type patient Osmotherapy Micro-kinesisk medicin som en form for innovation af traditionel kinesisk medicin urter, kan det hjælpe patienter med 15% af nyrefunktionen at få chancen for, at du kan undgå dialyse.

Hvad Osmotherapy Micro-kinesisk medicin?

Denne nyskabelse af traditionel kinesisk medicin og har til formål at øge funktionen af ​​nyrerne. Det er anderledes med vestlig medicin og traditionel kinesisk medicin, kan det være sikkert og effektivt til behandling af nyresygdom, der er, kan den behandle nyresygdom og forhindre yderligere skade.

Som Osmotherapy Micro-kinesisk medicin til at hjælpe patienter at undgå dialyse polycystisk nyresygdom?

Du ved aktive materialer Osmotherapy Micro-kinesisk medicin kan forbedre cirkulationen af ​​blodkar og afbøde cyster og kapslen væggen, og derved øge permeabiliteten af ​​kapselvæggene og hæmmer udskillelsen af ​​cellevæggen.

Endvidere kan denne type behandling gendanne beskadiget nyrevæv grund af øget tilbageværende cyster og beskytte mod yderligere skader, anti-trombose, anti-koagulation, anti-inflammatoriske og spile blodkar.

Kort sagt, med denne behandling, kan patienten i den sidste fase af polycystisk nyresygdom få en chance for, at vi kan undgå dialyse ved at forbedre nyrefunktionen.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213