lørdag den 21. november 2015

Er der en måde til naturligt reducere størrelsen af ​​nyrecyster


Er der en måde til naturligt reducere størrelsen af ​​nyrecyster

Er der en måde til naturligt reducere størrelsen af ​​nyrecyster

Er der en måde at naturligt reducere størrelsen af ​​renale cyster? Normalt læger anbefaler, at patienter fjerne cyster i nyrerne gennem kirurgi. Men du ved, at operationen kan skade vores del af nyren dermed resultere i nogle unødvendige smerter. Så nogle mennesker spekulerer, er der nogen måde, at du kan reducere størrelsen af ​​renale cyster.

Er der en måde at naturligt reducere størrelsen af ​​renale cyster?

Mikro-Osmotherapy kinesisk medicin som en af ​​nyskabelserne i den traditionelle kinesiske medicin urter, kan det reducere nyre cyster og hæmme dets genvækst af naturlig måde. Med denne behandling kan mindske smerter, cyster, der bringer og undgå komplikationer på grund af de cyster.

Som Osmotherapy Micro-kinesisk medicin til behandling af nyre cyster?

Osmotherapy Micro-kinesisk medicin behandler polycystisk nyresygdom på 3 måder.

1. For at kontrollere væksten af ​​cyster kan farmaceutiske ingredienser arbejde direkte på de berørte hæmmende væskesekretion vesikler hæmme boble væksten af ​​epitelceller og reduktion af sekundær skader.

2. Til behandling af ekspanderede cyster Osmotherapy Micro kinesisk medicin har en funktion ved at dilatere blodkar, forbedre blodgennemstrømningen, ændre trykforskellen mellem fluidet i blodkarrene omkring cyster og cystevæske således at væsken inden i kapslen gradvist kan tages ind i kredsløbet, og endelig , fjerne fra kroppen i urinen.

3. Desuden, mikro-kinesisk medicin Osmotherapy støtter under behandlingen visse næringsstoffer, såsom organiske syrer, vitaminer og så videre til reparation af nyrerne, således at det kan forhindre en forringelse af nyre- og interne reparere beskadigede nyreceller i øvrigt urter denne terapi i et virtuelt reguleres. Således for enhver patient, vil lægen vælge forskellige urter til dem i overensstemmelse med deres egen tilstand.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213