søndag den 22. november 2015

Hvordan at afgøre, om du er en patient med nedsat nyrefunktion


Hvordan at afgøre, om du er en patient med nedsat nyrefunktion

Hvordan at afgøre, om du er en patient med nedsat nyrefunktion

CKD oprindeligt uden specifikke symptomer og er generelt kun findes i stigningen i serumkreatinin eller protein i urinen, men i overensstemmelse med det niveau af kreatinin, vi kan vide, hvad iscenesætte dig. En anden indikator er GFR, klik her for at lære mere om CKD.

Kronisk nyresygdom, også kendt som kronisk nyresygdom, identificeres ved en blodprøve for creatinin. Højere niveauer af creatinin indikerer en lavere glomerulær filtrationshastighed og dermed en nedsat evne til nyrerne til at fjerne giftstoffer. Kreatinin niveauer kan være normale i de tidlige stadier af CKD og tilstanden detekteres hvis urinanalyse (urin prøven) indikerer, at nyren tillader erytrocytter eller proteintab i urinen. For fuldt ud at undersøge årsagen til nyreskader, er forskellige former for medicinsk billedbehandling, blodprøver og ofte nyrebiopsi (fjernelse af en lille prøve af nyrevæv) arbejder på at finde ud af, om der er en reversibel årsag til nyresvigt.

Kronisk nyresygdom er en fremadskridende tab af nyrefunktion i flere måneder eller år. Symptomer på nedsat nyrefunktion er ikke-specifikke, og kan som regel omfatter kvalme og oplever tab af appetit. Ofte er kronisk nyresygdom diagnosticeret ved screening af folk kendt for at være i risiko for nyreproblemer, såsom højt blodtryk eller diabetes, og dem med en relativ med kronisk nyresygdom. Kronisk nyresygdom kan også identificeres, når det fører til en af ​​de anerkendte komplikationer, såsom kardiovaskulær sygdom, anæmi eller pericarditis.

Du kan sende din detaljerede testrapport eller sygdomstilstande til os via e-mail, efter at en analyse af vores eksperter vil give dig professionel vejledning.

Tlf: + 86-311-89261083 + 86-311-89261365

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15100189779