lørdag den 28. november 2015

Trykken for brystet symptom på kronisk nyresvigt


Trykken for brystet symptom på kronisk nyresvigt

Trykken for brystet symptom på kronisk nyresvigt

Trykken for brystet, er et almindeligt symptom på kronisk nyresvigt, kan patienter har åndedrætsbesvær. under normale omstændigheder, hvorfor patienter med kronisk nyresvigt har en trykken for brystet, herunder følgende faktorer:

1. I alvorlig anæmi, er hæmoglobin hos patienter med kronisk nyresvigt ikke fungerer normalt, på grund af mangel på ilt, vil patienterne indånder tungt. imidlertid har symptomerne forbedret efter blodtransfusion.

2. Når pericarditis, lungehindebetændelse, pericarditis, og især en stor pleural effusion kan trykken for brystet bliver synlige. Efter fuldstændig dialyse, reducere symptomerne.

3. Patienter med kronisk nyresvigt, generelt forbundet med lungeinfektioner, der kan resultere i hypoxi, og fremkalde eller forværre hjertesvigt. på dette tidspunkt, må vi aktivt behandle infektionen, endnu vigtigere, patienter med kronisk nyresvigt, som regel ledsaget af tuberkulose infektion og svampeinfektioner.

4. ringe eller ingen urin,

Ikke streng kontrol med overdreven indtagelse af vand eller så kan føre til betydelige trykken for brystet. Dialyse og ultrafiltrering kan i høj grad lindre symptomet.

5. Patienter med kronisk nyresvigt har normalt renal hypertension og hjertehypertrofi. kontrollere blodtrykket, spile blodkar kan reducere trykken for brystet.

Hertil kommer, at trykken for brystet, har kronisk nyresvigt er der stadig en masse symptomer. passende behandling kan hjælpe med at behandle og afhjælpe symptomerne til en vis grad. men for patienter med kronisk nyresvigt, det vigtigste er at hjælpe patienter til behandling af nyresygdom, gendanne nyreskader, forbedre nyrefunktionen, i dette tilfælde, hæmodialyse og nyretransplantation kan forhindres til en vis grad.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213