lørdag den 28. november 2015

Kan forbedre dialyse GFR 14


Kan forbedre dialyse GFR 14

Kan forbedre dialyse GFR 14

"Jeg er en patient af polycystisk nyresygdom, bidrage til at forklare, hvad du kan hjælpe med at forbedre din dialyse GFR 14? Tak." Faktisk fik vi dette spørgsmål mange gange. Så her, vil vi tilbyde en grundig analyse. Jeg håber, at det virkelig hjælper!

Kan hjælpe med at forbedre din dialyse GFR 14 fra polycystisk nyresygdom? Desværre er svaret nej. "Hvorfor? Faktisk, bortset fra behandling af nyresygdom, dialyse, en form for nyre substitutionsterapi til at erstatte funktionen af ​​nyrerne," hvordan man fjerner affaldsstoffer og overskydende væske fra kroppen.

Under denne behandling, kan patienter med nyresvigt holde sig i live. Den gennemsnitlige levealder er omkring 3-5 år. Imidlertid kan denne behandling ikke forbedre nyreskader. Selv undergår behandling, Deres nyrefunktion SCF vil stadig aftager gradvist.

Så er der nogen måde kan forbedre dit GFR 14 polycystisk nyresygdom?

På grund af den løbende udvikling af moderne lægevidenskab. Vi har allerede udviklet denne type behandling, er kendt som Osmotherapy Micro-kinesisk medicin. Den terapi bruger traditionel kinesisk medicin og vestlig moderne medicinsk udstyr for at få den bedste behandling for nyresygdom. Ved denne behandling, en masse forskellige kinesisk medicin anvendes, som er baseret på forskellige betingelser for patienten med sygdommen. Og arten af ​​de produkter, så det er sikkert. Dette kan spile blodkar, anti-inflammatorisk, anti-koagulation og nedbrydning af giftige stoffer for at gøre fremskridt med at blokere renal fibrose, reparation af nyreskader, nyrefunktion og genoprette den oprindelige struktur af nyrerne.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213