fredag den 20. november 2015

Stiger kreatinin niveau fra 3,3 til 5,4, Hvordan til at behandle


Stiger kreatinin niveau fra 3,3 til 5,4, Hvordan til at behandle

Stiger kreatinin niveau fra 3,3 til 5,4, Hvordan til at behandle

Hej læge, min bror er en patient af nyresygdom, og for nylig sin kreatinin niveau steg fra 3,3 til 5,4 (16 juni kreatinin var 3,3, mens den August 9 hurtigt hævet til 5.4). Kan du fortælle mig grunden? og hvordan man behandler sin sygdom?

Hey, glad for at hjælpe dig. Det nuværende niveau for kreatinin, er din bror vokser hurtigt, hvilket bør få din opmærksomhed. Som du ved, der er mange grunde kan forårsage nyreskader, for det første, vi er nødt til at finde ud af og bekræfte årsagen og derefter give ham en målrettet behandling for at fjerne årsagen, og genoprette hans beskadigede nyre celler, fordi kun når hans nyrefunktion er genoprettet, vil hans kreatinin niveau reducere naturligt og vende tilbage til et normalt liv. Med hensyn til det nuværende niveau på kreatinin, forårsager nyreskader har altid eksisteret, og udviklingen på et relativt hurtigt tempo, så jeg anbefaler, at patienterne får systemisk behandling af renal opsving.

Sådan behandler nyresygdom med højt kreatinin niveauer?

Som vi har nævnt ovenfor, er den eneste måde til behandling af nyresygdom og reducere høje niveauer af kreatinin er at vende nyrefunktionen af ​​patienten, så patienten skal tage passende behandling i tide.

Osmotherapy Micro-kinesisk medicin er en af ​​innovation af traditionel kinesisk medicin, har det vist sig at være effektiv i at reparere beskadigede nyrer og beskytte dem mod yderligere skader. Så med denne behandling, kan patienten gradvist genoprette nyrefunktion, således at reducere de høje niveauer af kreatinin og kontrollere deres sygdom.

For patienter med en kreatinin på 5,4, bør de tage denne medicin i tide, så de kan få en chance for at leve et liv i kvalitet.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213