søndag den 22. november 2015

Hvordan man kan forbedre nyrefunktionen i polycystisk nyresygdom?


Hvordan man kan forbedre nyrefunktionen i polycystisk nyresygdom

Hvordan man kan forbedre nyrefunktionen i polycystisk nyresygdom?

Som regel kan polycystisk nyresygdom medføre komplikationer såsom forhøjet blodtryk, rygsmerter, lændesmerter og smerter i den side, mavesmerter, udvidelse af maven, urinvejsinfektion, blod i urinen, hyppig vandladning, nyresten, lever cyster etc.

Hvordan man kan forbedre nyrefunktionen i polycystisk nyresygdom?

Siden genetiske problemer, kan folk ikke ændre sig, den kliniske behandling, primært fra det synspunkt af cyster, der kombinerer kinesiske og vestlige medicin kompleks behandling. Vestlig medicin er en symptomatisk behandling, i henhold til eksisterende kliniske parametre til overvågning, men dette er midlertidig og kan ikke helbrede.

Således samtidig med vedtagelsen af ​​vestlige medicin, er vi nødt til at tage radikale behandling, og traditionel kinesisk medicin, idet terapien at undertrykke tendensen af ​​cyster vokse. Nemlig inaktiverede cyste epitelceller, hvilket gør det tabet af sekretoriske aktivitet af cyste væske ikke at fortsætte med at levere, vil cyste ikke stoppe i løbet af denne nuværende fase, ikke længere vokse.

Samtidig, det øger permeabiliteten af ​​cyste overflade cirkulation gennem lægemidlet til at absorbere flydende cyster endelig gennem metabolisme i legemet for at danne i urinrøret. Det er hovedsageligt en cyste behandling, som regel, ikke vil blive gentaget. når sygdommen går godt, vil forbedre nyrefunktionen.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213