fredag den 27. november 2015

Den mest almindelige form for nyresvigt


Den mest almindelige form for nyresvigt

Den mest almindelige form for nyresvigt

For det første tryk type nyresvigt. Nyresvigt på grund af alvorlig nyre klemme inde og formning, kalder vi pres type nyresvigt. Dens ætiologi og kliniske forløb af nyresvigt er meget kompleks. Det er fælles og vigtige kliniske typer.

For det andet, shock type nyresvigt. Nyresvigt grund til at chokere en masse grunde forårsaget af grunden, kalder vi chok og nyresvigt. En almindelig årsag til blødning, vand og elektrolyt ubalance, hjerte- og vaskulær insufficiens.

Den tredje type infektion nyresvigt. Virus, bakterier-induceret nyresvigt, vi kaldte smitsomme nyresvigt. Opstår akut nyresvigt hos virusinfektioner hovedsagelig af viral pneumoni, encephalitis, hepatitis B og epidemiske hæmoragisk feber.

For det fjerde, hæmolytisk nyresvigt. Blodtransfusion er relevant, miste en masse gammelt blod, kan mekanisk hæmolyse kompliceres af akut nyresvigt. Det grundlæggende princip er, at frekvensen af ​​dissemineret intravaskulær koagulation.

Udviklingen af ​​kinesisk traditionel medicin nefropati terapi for de fleste patienter med kronisk nyresvigt bragte håb. Kinesisk medicin behandling af nyresygdomme (kinesisk medicin, der indtages oralt, stoffet Maikan, fodbad, Micro-kinesisk medicin), med hjælp af differentiering syndrom kan være akut og kronisk nyresvigt har en god terapeutisk effekt. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig.

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15100189779