mandag den 23. november 2015

Kreatinin niveau er stadig høj efter dialyse, er der andre muligheder for patienten?


Kreatinin niveau er stadig høj efter dialyse, er der andre muligheder for patienten

Kreatinin niveau er stadig høj efter dialyse, er der andre muligheder for patienten?

Min ven er en patient med nyresvigt og kreatinin niveau er meget højt. Han fik dialyse to gange om ugen, men hans kreatinin niveau er stadig meget højt. Er der andre muligheder for ham?

Hvorfor kreatinin niveau er stadig høj efter dialyse?

På det tidspunkt din ven dialyse er nu, det kan ikke forbedre nyrefunktionen, og kan ikke behandle nyresvigt. dialysepatient tog kun to gange om ugen. Således mange flere toksiner er stadig i sit blod. Derfor kreatinin niveau var stadig højere. For det andet, dialyse kan kun fjerne højmolekylære giftstoffer fra hans krop.

Sådan behandler nyresvigt uden dialyse?

Til behandling af nyresvigt, det første vigtige skridt er at fjerne de giftstoffer i blodet. Når blodet cirkulerer godt, det ikke kun kan give flere næringsstoffer og ilt til nyrerne, men kan også reducere skader på andre organer og systemer, som blodet strømmer hele kroppen. Efter rengøring blodet, endnu et vigtigt skridt i behandlingen er at genoprette nyreceller. Efter hans nyrefunktion blev forbedret, kan det undgå dialyse.

Vores hospital har Osmotherapy Micro-kinesisk medicin terapi bruger traditionel kinesisk medicin og vestlig moderne medicinsk udstyr for at få den bedste behandling for nyresygdom. Ved denne behandling, en masse forskellige kinesisk medicin anvendes, som er baseret på forskellige betingelser for patienten med sygdommen. Og arten af ​​de produkter, så det er sikkert. Dette kan spile blodkar, anti-inflammatorisk, anti-koagulation og nedbrydning af giftige stoffer for at gøre fremskridt med at blokere renal fibrose, reparation af nyreskader, nyrefunktion og genoprette den oprindelige struktur af nyrerne.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213