onsdag den 25. november 2015

Polycystisk nyresygdom uden nyretransplantation


Polycystisk nyresygdom uden nyretransplantation

Polycystisk nyresygdom uden nyretransplantation

Nyretransplantation er en behandling for polycystisk nyresygdom og nyresvigt. Men hvis patienterne ikke ønsker at tage denne behandling, kan de tage alternativ behandling kendt som Osmotherapy Micro-kinesisk medicin.

Hvad Osmotherapy Micro-kinesisk medicin?

Den terapi bruger traditionel kinesisk medicin og vestlig moderne medicinsk udstyr for at få den bedste behandling for nyresygdom. Ved denne behandling, en masse forskellige kinesisk medicin anvendes, som er baseret på forskellige betingelser for patienten med sygdommen. Og arten af ​​de produkter, så det er sikkert. Dette kan spile blodkar, anti-inflammatorisk, anti-koagulation og nedbrydning af giftige stoffer for at gøre fremskridt med at blokere renal fibrose, reparation af nyreskader, nyrefunktion og genoprette den oprindelige struktur af nyrerne.

Polycystisk nyresygdom og nyresvigt: Undgå nyretransplantation gennem Osmotherapy Micro-kinesisk medicin

Som en holistisk tilgang Osmotherapy effektivt kan hæmme væksten af ​​nyre cyster og beskytte den resterende nyrefunktion, reparere beskadigede nyre, og bidrage væsentligt til den samlede renal magt. Således vil sygdommen ikke forringes i fremtiden, og en nyretransplantation held kan undgås.

Under behandling Osmotherapy Micro-kinesisk medicin, kan patienterne af nyresvigt og polycystisk nyresygdom nyde en betydeligt længere levetid og til at leve med en forbedring af livskvaliteten.

Så hvis du eller nogen du kender lider af polycystisk nyresygdom, og vil gerne finde en måde at undgå dialyse eller nyretransplantation, opfordres til at overveje at vedtage Osmotherapy. Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213