tirsdag den 24. november 2015

Kan jeg leve med kreatinin niveauer af 4,4 og uden dialyse?


Kan jeg leve med kreatinin niveauer af 4,4 og uden dialyse

Kan jeg leve med kreatinin niveauer af 4,4 og uden dialyse?

Kan jeg leve med kreatinin niveauer af 4,4 og uden dialyse? Faktisk mennesker med kreatinin på 4,4 er ikke nødvendigt at tage dialyse nu, hvis ikke mange symptomer. For dem med tydelige symptomer, kan de også undgå dialyse, hvis de kan få passende behandling i tide.

I klinikken, kreatinin 4.4 3-trins nyresygdom, kan styres ved korrekt behandling. Men så snart han mister kontrollen, kunne han udvikle sig til stadie 4, selv den femte etape hurtigt, vil folk til at stå dialyse eller nyretransplantation.

Hvilken behandling kan hjælpe patienten kreatinin 4.4 lever bedre uden dialyse?

I traditionel vestlig medicin som hormonbehandling vil anbefale til bekæmpelse af sygdommen. Med denne behandling, kan alle symptomer være lettet over at en vis grad, så folk kan leve bedre. Men dette kan ikke løse problemet med nyrerne fra roden, fordi han ikke kan gendanne de beskadigede nyrer, eller for at beskytte andre. Derudover kan det bringe nogle bivirkninger.

På nuværende tidspunkt er kinesisk medicin som Osmotherapy Micro-kinesisk medicin blevet anvendt til behandling af nyresygdom. Med denne behandling kan folk, der har en 3-trins nyresygdom har mulighed for at leve som en normal person.

Som Osmotherapy Micro-kinesisk medicin til at helbrede nyresygdom?

Osmotherapy Micro-kinesisk medicin er blevet bevist i klinikken, for at være effektiv og bekvem. Dette kan eliminere symptomer såsom forhøjet blodtryk, ødem, proteinuri, hæmaturi; komplikationer af kontrol, såsom at reducere risikoen for hjerteproblemer. Endnu vigtigere er, kan det hjælpe med at reparere beskadigelse af nyrerne, således at blokere processen af ​​renal fibrose og gradvist genoprette nyrefunktionen.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213