tirsdag den 24. november 2015

Hvordan til at behandle hævelse af anklen for patienter med kronisk nyresygdom stadie 3


Hvordan til at behandle hævelse af anklen for patienter med kronisk nyresygdom stadie 3

Hvordan til at behandle hævelse af anklen for patienter med kronisk nyresygdom stadie 3

Hvordan til at behandle hævelse af anklen for patienter med kronisk nyresygdom stadie 3? Hævelse af ankler er en af ​​de mest tydelige symptomer for patienter med CKD stadie 3. Du må ikke ignorere dette symptom, indikerer det nyrefunktion hos patienter. Således er det nødvendigt for patienter i fase 3 kronisk nyresygdom, så tydeligt ved, årsager og behandlinger for en tumor på hans ankler. Du kan kontakte vores ONLINE læge om hjælp, og jeg er også villig til at dele noget nyttigt for dig.

Hvorfor hævelse af ankler til patienter med CKD stadie 3?

Hævelse af ankler har et nært forhold til nyrefunktionen hos patienter med CKD stadie 3. Den væsentligste årsag til hævelse tab af nyrefunktion. Normale nyrer kan hjælpe os med at bevare balancen af ​​elektrolytter og væsker, og fjern giftige stoffer fra kroppen. Selv når nyrerne CKD blev ødelagt, kan det ikke opfylde nogle af væsken fra kroppen, således at den overskydende væske vil forblive i kroppen hele. Og anklen er den mest delikate del, så der vil være en alvorlig kvældning.

Hvordan at slippe af ødem hos patienter med CKD stadie 3?

På grund af den årsag, der forårsager hævelse af anklerne, ved vi, at komme af vask, behov for at forbedre nyrefunktionen. "Fire plus syv" behandling i vores hospital er den rigtige måde at forbedre funktionen af ​​nyrerne. "Fire", herunder flaske Meykan sammensætning, oral kinesisk medicin, medicin til ekstern applikation, og fodbad med kinesisk medicin. "Syv" henviser til terapi, madlavning, rund terapi, en varm komprimere terapi, fodbad, mudderbade, lavementer terapi, terapi Moxibustion. Disse procedurer kan kombineres, så de er stærke virkninger til forbedring af nyrefunktionen.

Efter anvendelse vores kinesiske medicinske behandlinger, hævede ankler hos patienter med CKD stadie 3 vil slippe af med. Hvis du er interesseret i vores procedurer, kan du sende en e-mail eller tilføje min asya.yue@mail.ru VC (Asya Yue), eller læg en besked på følgende.