mandag den 23. november 2015

Er det muligt at reducere patientens af nyresvigt dialysetid


Er det muligt at reducere patientens af nyresvigt dialysetid

Er det muligt at reducere patientens af nyresvigt dialysetid

I virkeligheden, for patienter med nedsat nyrefunktion, skal de tage på opførelsen af ​​dialyse patient, og ikke at reducere den tid af dialyse selv. Men det betyder ikke, at de ikke kan reducere den tid af dialyse, mener jeg så længe patientens tilstand forbedres, kan de også være i stand til at reducere deres tid for dialyse.

Faktisk dialyse, kan det fjerne nogle makromolekylære toksiner (såsom creatinin og urinstof og lignende.), Men der er gennemsnittet af de makromolekyler og toksiner de stadig skade nyrefunktionen. Derfor er patienterne nødt til at tage lang tid dialyse. Deres nyrer reduceres hver dag, selv mistet en nyre funktion, vil urinen blive mindre og mindre, slet ingen.

Der er tre typer af renale celler i din interne krop: nekrotiske celler, sårede celler og sunde celler. Vi kan ikke behandle nekrotiske celler, men vi kan reparere beskadigede celler og til at beskytte raske celler.

Så til behandling, du har brug for at rense alle de giftstoffer og genoprette de beskadigede nyre celler, fremme immunsystemet, kan det forbedre funktionen af ​​nyrerne, omsider, kan du forlænge tiden til at slippe af dialyse eller dialyse.

Heldigvis hvis tiden er kort, med tidlig behandling, kan du have en chance for, at du kan undgå dialyse. Hvis i lang tid, er det vanskeligt at gå i dialyse. Du ved, når noget gjorde dialyse i lang tid, bør du holde det leve for evigt, indtil døden eller transplantation.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213