lørdag den 21. november 2015

Hvad er symptomerne og behandling af forhøjet kalium niveauer i nyresvigt?


Hvad er symptomerne og behandling af forhøjet kalium niveauer i nyresvigt

Hvad er symptomerne og behandling af forhøjet kalium niveauer i nyresvigt?

Hvad er symptomerne og behandling af forhøjet kalium niveauer i nyresvigt? helt klar over dette, er det nyttigt at behandle sygdommen og mindske risikoen for forringelse. hvis dine nyrer ikke fungerer godt, kan de ikke være i stand til at fjerne den nødvendige mængde af kalium. Som et resultat, kalium akkumuleres i blodet. I virkeligheden er der ofte ingen tydelige symptomer på højt kalium niveauer. Hvis du har symptomer, kan de omfatte: kvalme, langsom, svag, uregelmæssig puls eller pludselige kollaps, når hjerteslag er for langsom, eller endog standse.

For folk med høje niveauer af kalium, men ikke meget høj, kan de styre det med kosten. Dette bør begrænses eller undgås omfatter asparges, avocado, kartofler, tomater eller tomat sauce, græskar, græskar, spinat og kogte; begrænse eller fjerne appelsiner og appelsinjuice, nektariner, kiwi, rosiner eller andre tørrede frugter, bananer, cantaloupe, honningdug, svesker og nektariner; Undgå salterstatninger, medmindre du bliver bedt om at spise en saltfattig diæt.

Men hvis dit kalium niveau er meget højt, eller hvis du har advarselstegn, såsom ændringer i EKG, du har brug for akut behandling, som kan omfatte: Calcium givet i din blodåre (IV) til behandling af muskel og hjerte effekter af høje niveauer af kalium; Glukose og insulin er givet i dine blodårer (IV), for at hjælpe lavere niveauer af kalium længe nok til at fjerne årsagen; dialyse, hvis din nyrefunktion er lav; Medicin, der hjælper til at fjerne kalium fra tarmene før den absorberes; Natriumbicarbonat, hvis problemet er forårsaget af acidose; Vand tabletter (diuretika), at reducere den samlede kalium.

Her vil jeg anbefale Osmotherapy Micro-kinesisk medicin, som er en af ​​de mest effektive måder, der kan naturligvis reducere højt kalium fra nyresvigt, og lindre symptomerne på det.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213