søndag den 22. november 2015

Hvis du ikke ønsker at tage dialyse, hvordan man gør?


Hvis du ikke ønsker at tage dialyse, hvordan man gør

Hvis du ikke ønsker at tage dialyse, hvordan man gør?

Patienten spurgte mig, hans kreatinin niveau 11, men ønskede ikke at tage dialyse, er der nogen anden måde, der kan behandle nyresygdom?

Denne situation er i virkeligheden, vi har mødt mange, mange patienter ikke ønsker at tage dialyse på grund af det faktum, at omkostningerne er meget dyrt dialyse og dialyse der er mange bivirkninger. så, hvordan man gør? om der er en erstatning for dialysebehandling?

Kreatinin niveau 11 allerede er meget høj, har allerede indgået den sidste fase af nyresygdom, den fase af uræmi. Generelt på dette tidspunkt, vil læger foreslår patienter tager dialyse for at lindre tilstanden.

Dialyse kan erstatte arbejdet i nyrerne, det kan fjerne overskydende vand og toksiner i kroppen, såsom kreatinin, carbamid, etc., for at bekæmpe sygdommen, lindre symptomer, men dialyse er kun en midlertidig effekt, kan ikke helbrede nyresygdom, så patienter, der normalt nødt til at tage dialyse tre gange om ugen. hvis det fortsætter, ikke blot ikke helbrede sygdommen af ​​nyrerne, i modsætning grund af dialyse, vil dette forværre nyresygdom. derfor, dialyse er ikke det bedste valg.

En sådan situation, er der andre behandlinger for nyresygdom?

På nuværende tidspunkt, kinesisk medicin er et godt valg, da kinesiske Medici kan behandling af nyresygdom ved roden, og der er ingen bivirkninger.

Vores hospital har Osmotherapy Micro-kinesisk medicin terapi bruger traditionel kinesisk medicin og vestlig moderne medicinsk udstyr for at få den bedste behandling for nyresygdom. Ved denne behandling, en masse forskellige kinesisk medicin anvendes, som er baseret på forskellige betingelser for patienten med sygdommen. Og arten af ​​de produkter, så det er sikkert. Dette kan spile blodkar, anti-inflammatorisk, anti-koagulation og nedbrydning af giftige stoffer for at gøre fremskridt med at blokere renal fibrose, reparation af nyreskader, nyrefunktion og genoprette den oprindelige struktur af nyrerne.

Når nyrerne fungerer korrekt, og kreatinin er Shinji, og patienten ikke behøver at tage dialyse.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213