mandag den 30. november 2015

Polycystisk nyresygdom og 5. fase af kronisk nyresygdom


Polycystisk nyresygdom og 5. fase af kronisk nyresygdom

Polycystisk nyresygdom og 5. fase af kronisk nyresygdom
Polycystisk nyresygdom og patienten, og nu er jeg i den femte fase af kronisk nyresygdom, jeg ønsker at vide, at det kan trækkes tilbage? Faktisk arvelig nyresygdom, såsom polycystisk nyresygdom hårdt blive annulleret, men kan styres gennem passende behandling, så folk kan få et langt og livskvalitet.
Traditionel behandling af polycystisk nyresygdom
Polycystisk nyresygdom, kan nogle patienter høre om nyrecyste afskalning og punktering. De bruges, når cyste er ikke meget. Som for de cyster, der vokser på den ydre nyre afskalning og paracentese, synes det nemt at fjerne dem. Men der er ingen tvivl om, at denne type behandling kan resultere i beskadigelse af nyren selv. Ud over infektioner let forekomme. og vil reducere omgivende tryk så små cyster vil vokse hurtigere. Som for de cyster, der vokser på intern nyre afskalning og punktering anbefales ikke, er det fordi vi ikke kan sikre, at vi kan kollimere interne cyster. Hvis operationen ikke lykkes, kan vi ikke forvente den skade, det bringer til nyrerne.
Ny behandling af polycystisk nyresygdom
Der er en anden måde, kan det bekæmpe sygdommen og reducere cyste at undertrykke det, er terapien kendt som Osmotherapy Micro-kinesisk medicin. Som innovation af traditionel kinesisk medicin, kan det helbrede nyresygdom uden yderligere skader.
Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!
Tlf: + 86-311-86954186
E-mail: hospitalkidney@yandex.ru
WhatsApp: +86 15831198683
Skype: yunluyunlu1213