søndag den 29. november 2015

Skulle en patient med nyresygdom og dialyse creatinin 3.8 til at tage?


Skulle en patient med nyresygdom og dialyse creatinin 3.8 til at tage

Skulle en patient med nyresygdom og dialyse creatinin 3.8 til at tage?

Skulle en patient med nyresygdom og dialyse creatinin 3.8 til at tage? Faktisk niveauet af kreatinin er en indikator for nyresygdom, kan lægen foretage en grov diagnosticering af sygdommen. Men i sig selv creatininniveauer kan ikke præcist fortælle os, hvad stadie renal sygdomme, så vi også nødt til at tage andre faktorer i betragtning. og niveauet af SCF er en af ​​de vigtigste faktorer, kan lægen foretage en nøjagtig diagnose af endnu kun i overensstemmelse med patientens GFR.

Skulle en patient med nyresygdom og dialyse creatinin 3.8 til at tage?

Som vi nævnte ovenfor, kan vi ikke sige, at en person har til at tage dialyse eller ej, ifølge hans / hendes niveau af kreatinin. Men på klinikken, udelukkelse af andre faktorer, kreatinin 3,8 3-trins nyresygdom, dette er et meget vigtigt skridt. På dette stadium blev nyrevæv moderat beskadiget, og de fleste af dem nekrose, så det er et godt tidspunkt for patienten at genoprette skadede nyrer. Det vil sige, så længe patienten kan tage rettidig passende behandling, kan de få en chance for at undgå dialyse.

Hvilken behandling kan hjælpe patienter undgå nyre dialyse?

Generelt, så længe proceduren er nyttig til reparation af beskadigede nyrer, kan det hjælpe patienterne undgå dialyse. Det skyldes, at reparere beskadigede nyrer og nyrefunktion kan forbedres gradvist, kan nyrerne fungerer godt i sig selv, således at dialysepatientgruppen ikke behøver mere.

Her vil jeg gerne anbefale Osmotherapy Micro-kinesisk medicin til dig, har det vist sig at være sikker og effektiv til behandling af nyresygdom.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213