lørdag den 28. november 2015

Hvad er atrofi af nyrerne, der forårsager atrofi af nyrerne?


Hvad er atrofi af nyrerne, der forårsager atrofi af nyrerne

Hvad er atrofi af nyrerne, der forårsager atrofi af nyrerne?

Hvad er atrofi af nyrerne, der forårsager atrofi af nyrerne? atrofi af nyrerne er et symptom på nyresvigt, men ikke alle patienter ved, at denne atrofi af nyrerne. Jeg håber, at følgende oplysninger vil hjælpe dig med at forstå det bedre.

Hvad er atrofi af nyrerne?

Svind nyre (renal atrofi), henviser dette til størrelsen af ​​den ene eller begge nyrer svind. størrelsen af ​​nyrerne kan afspejle nyrefunktion: mere eller mindre end

normal størrelse, viste, at nyrefunktionen er utilstrækkelig, når knopperne begynder at falde, kan sygdommen udvikle nyresvigt eller uræmi. i de tidlige stadier har ingen symptomer på nyre atrofi. Kun patienter med nedsat funktion i 50% eller mindre, kan patienter føle nogle symptomer.

Hvad er årsagen til nyre atrofi?

Der er tre almindelige årsager atrofi af nyrerne: medfødt renal dysplasi, slutstadiet nyresygdom og kronisk pyelonefritis.

1. medfødt nyredysplasi

Da hindringerne for embryonale blodforsyning eller andre årsager,

nyrevæv muligvis ikke fuldt udviklet. dysplastiske nyrer mindre end 50% af den normale størrelse af nyrerne.

2. Den sidste fase af nyresygdom

Når sygdommen udvikler sig til slutstadiet nyresygdom, kreatinin og urea kvælstof generelt et højt niveau. nyrer blev alvorligt beskadiget. nyre vil blive reduceret.

3. Kronisk pyelonefritis

Pyelonephritis skyldes obstruktion af urinvejene, hvilket kan resultere i en forøgelse af trykket i venerne, arterierne og væv. Denne situation kan forårsage alvorlig skade på nyrerne. vil lide af nyreskader og nyrefunktionen begyndte at falde over tid.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213