mandag den 23. november 2015

Creatinin 1000 for at reducere?


Creatinin 1000 for at reducere

Creatinin 1000 for at reducere?
I går, har patienten bedt om, at hans kreatinin 1000 og allerede er begyndt at tage dialyse, men situationen er ikke meget godt, spurgte, at vores terapi effektivt kan behandle enhver nyresygdom og lavere kreatinin?
Kreatinin - et produkt af stofskiftet i blod er til rådighed for hver person. I normale nyrer filter og udskille kreatinin udskillelse men nogle sygdomme kan forstyrre denne proces og føre til akkumulering af kreatinin i kroppen i farlige mængder.
Creatinin værdi kan vise patienter tilstand nyresygdom, sådan creatinin 1000, betyder det, at patienten meget smertefuldt var i slutstadiet nyresygdom, uræmi etape, på dette tidspunkt, vil patienten typisk tage dialyse for nyresygdom kontrol.
Dialyse kan fjerne overskydende vand og toksiner i kroppen, såsom creatinin, carbamid, etc., til at styre patientens tilstand og forlænge livet for patienter,
Efter dialyse umiddelbart kreatinin falde, men kreatinin mere vil vokse over tid, vil patienten nødt til at tage dialyse igen, så igen, er kreatinin stadig høj, fordi dialyse ikke kan behandle nyresygdom og vil yderligere skader, så vi Vi skal finde nye behandlingsformer til at erstatte dialyse.
Vores hospital har Osmotherapy Micro-kinesisk medicin, effektive aktive farmaceutiske ingredienser effektivt kan trænge ind i rummet for nyreskader, nedbrydning af skadelige stoffer, udvider blodkarrene, hvilket gør blod glat, styrke immunceller og fagocytter clearance af immunkomplekser, således effektivt at undertrykke immunsystemet inflammation og øge immunitet, antikoagulerende, effektivt blokerer renal fibrose, begynder nyrerne at nulstille sig selv.
Når nyrerne fungerer, så det kan reducere kreatinin. Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!
Tlf: + 86-311-89261083
E-mail: hospitalkidney@yandex.ru
WhatsApp: +86 15831198683
Skype: yunluyunlu1213