fredag den 27. november 2015

I Kina, til behandling af kronisk nyresygdom, naturmedicin, og der er ingen dialyse


I Kina, til behandling af kronisk nyresygdom, naturmedicin, og der er ingen dialyse

I Kina, til behandling af kronisk nyresygdom, naturmedicin, og der er ingen dialyse

I øjeblikket er mange patienter spørger mig en naturlig behandling uden dialyse CKD. Kronisk nyresygdom, beskriver den gradvise nedgang i nyrefunktionen. Nyrerne filter affald og overskydende væske fra blodet, som derefter udskilles i urinen. Ved kronisk nyresvigt når indledende fase, farlige niveauer af væske, kan elektrolytter og affaldsstoffer ophobes i kroppen. Spørg en læge online og finde ud af mere information om kronisk nyresygdom.

Hvorfor skal patienter med kronisk nyresygdom ikke ønsker dialyse?

Næsten ingen ønsker at gøre dialyse? Hvorfor er det? Gøre dialyse kan hjælpe patienter med kronisk nyresygdom bære en masse skadelige affald og lindre nogle af de smertefulde symptomer. Men hvorfor patienter med kronisk nyresygdom er stadig ikke villige til at gøre dialyse? Fordi hver mønt har to sider, dialyse er den samme. Måske du kun se fordelene ved dialyse. Har også nogle bivirkninger for patienter med CKD, såsom træthed, anæmi, hovedpine, forhøjet blodtryk og så videre. Endnu vigtigere, det kræver tre til fire timer for at gøre dialyse gang. så vi kan forestille sig, hvordan det gør ondt at CKD-patienter i dialyse.

Forkæl CKD uden dialyse naturmedicin

Naturlige behandlinger er behandlinger, der ikke har nogen bivirkninger på patienter med CKD. Og de kinesiske medicinske behandlinger, herunder den naturlige behandling. Fordi den kinesiske mediale behandling baseret på traditionelle kinesiske medicinske urter, der vokser i naturen. De er blevet brugt til behandling af forskellige typer af komplekse sygdomme. Kinesisk lægemiddel afkog har den funktion afgiftning. Som Osmotherapy Micro-kinesisk medicin er en fremragende behandling i vores hospital, kan det gendanne nyreceller og blodkarrene til at udvide og øge urinproduktion. Begge er naturlige behandlinger for patienter med CKD.

Hvis du er en patient med kronisk nyresygdom, og du ikke ønsker at gøre dialyse, kan du sende en anmodning til vores e-mail eller tilføje asya.yue@mail.ru min VC (Asya Yue). Godt helbred!