mandag den 23. november 2015

Kan undgå dialyse i nyresygdom i slutstadiet


Kan undgå dialyse i nyresygdom i slutstadiet

Kan undgå dialyse i nyresygdom i slutstadiet
Nyresvigt er en meget alvorlig sygdom, især kronisk nyresvigt, er det vanskeligt at behandle, hvis der ikke er nogen effektiv behandling og kontrol i de tidlige stadier af sygdommen betingelse vil forværres hurtigt og udvikle sig til nyresvigt, kaldet uræmi.
Under normale omstændigheder, når patienten var allerede i den sidste fase af nyresvigt, vil lægerne rådgive patienter til at tage dialyse at bekæmpe sygdommen, sammenlignet med nyretransplantation, dialyse, uden at bruge tid på at finde en nyre, og for det andet, at prisen er ikke dyrt transplantation nyre og dialyse kan hurtigt fjerne overskydende vand og toksiner i kroppen for at opnå en bæredygtig forvaltning af sygdommen.
Således dialysepatienter til slutstadiet nyresvigt er det bedste valg endnu? Selvfølgelig ikke, selv om dialyse hurtigt kan overvåge status for patienten, men dialyse kan ikke behandle nyresygdom, og det stigende antal af dialyse, vil give patienterne større nyreskader, samt en række komplikationer, vil patienterne blive mere smertefuld, er der en bedre måde at behandling af nyresygdom?
På nuværende tidspunkt, kinesisk medicin er meget populære, fordi kinesisk medicin kan behandling af nyresygdom ved roden, og uden mange bivirkninger.
Som Osmotherapy Micro-kinesisk medicin på vores hospital, er dette en meget vellykket behandling, til behandling af nyresygdom har en meget god effekt. Denne terapi kan reparere skader på nyrerne, nyrefunktion, og genskabe den oprindelige struktur i nyren. Kun helbrede nyresygdom, nyrerne muligvis ikke korrekt, så patienterne kan undgå dialyse.
Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!
Tlf: + 86-311-89261083
E-mail: hospitalkidney@yandex.ru
WhatsApp: +86 15831198683
Skype: yunluyunlu1213