mandag den 30. november 2015

Hvad betyder det serumkreatinin på 2,16 i kronisk nyresygdom?


Hvad betyder det serumkreatinin på 2,16 i kronisk nyresygdom

Hvad betyder det serumkreatinin på 2,16 i kronisk nyresygdom?

Hvad betyder det serumkreatinin på 2,16 i kronisk nyresygdom? Kreatinin-niveauer som en indikator for nyresygdom, er mindre følsomme end GFR efter nyrefunktionen er mindre end 50%, vil det øge. Det vil sige, når niveauet af kreatinin stigning, indebærer dette, at nyrerne er beskadiget i en vis udstrækning.

Hvad betyder det kreatinin på 2,16 pmol / L i nyrerne?

I klinikken, kreatinin 2,16 pmol / L i 3-trins nyresygdom, danner dette niveau, ved vi, at nyrerne blev beskadiget moderat, og der netop forladt mindre end halvdelen af ​​nyrerne kan arbejde normalt. Så patienterne bør træffe foranstaltninger omgående for at hindre sygdommen er værre.

Hvordan undgår høje niveauer af kreatinin stigning?

Først bør du lave en kostplan med din diætist, som er nyttig til at lindre nyrerne, for at forhindre dem fra yderligere skader.

Imidlertid kan kun kost ikke stoppe progression af denne sygdom. Nøglen til forebyggelse af sygdomme er værre end behandles korrekt.

Osmotherapy Micro-kinesisk medicin som en af ​​innovation af traditionel kinesisk medicin har en bemærkelsesværdig virkning ved behandling af nyresygdom, kan det lindre symptomerne på nyresygdom gennem forbedret nyrefunktion som et højt kreatinin. Med denne behandling, kan patienten med nyresygdom kreatinin 2.16uml / l har mulighed for at leve som en normal person.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213