mandag den 30. november 2015

Kreatinin niveau stigning hurtigt 5,4-7,6, hvordan man kan reducere den?


Kreatinin niveau stigning hurtigt 5,4-7,6, hvordan man kan reducere den

Kreatinin niveau stigning hurtigt 5,4-7,6, hvordan man kan reducere den?

Kreatinin niveau stigning hurtigt 5,4-7,6, hvordan man kan reducere den? Generelt kan niveauet af kreatinin øges til et højt niveau i en kort tid, som patienten nyresygdom bør være opmærksomme på det. Efter en stigning i serumkreatinin, bør du træffe passende foranstaltninger i tide.

Hvorfor kreatinin stige hurtigt?

Kreatinin er en af ​​de vigtigste indikator for nyresygdom. Det er en metabolisk affald for vores krop, og har to, et enkelt produkt af creatin, som er indeholdt i musklen, den anden adgang fra mad, især kød. Som en slags affald kreatinin skal fjernes fra kroppen af ​​nyrerne. Således er kreatinin tæt forbundet med nyrefunktionen. Kun hvis nyrefunktionen er reduceret, vil niveauet af kreatinin stige pludseligt. Creatinin 5.4, det er et alvorligt skridt, der vil tage dialyse. Med høje niveauer af kreatinin, mange komplikationer efter andre symptomer. Hvis niveauet af kreatinin pludselig øge 5,4-7,6, det henviser også til tabet af nyrefunktion. Uden passende foranstaltninger, vil patienterne tage dialyse eller en nyretransplantation, hvilket er meget dyrt.

Hvordan man kan reducere det høje niveau af kreatinin i nyrerne?

Kosten

Vi bedre spise mindre kød, og dermed frigøre en tung byrde på nyrerne og nyre kan beskyttes rettidig.

Behandling

Osmotherapy mikro kinesisk medicin som en af ​​nyskabelserne i den traditionelle kinesiske medicin, det reducerer niveauet af kreatinin i følgende aspekter:

Fartøjer Åbne blod

Vasodilation tilvejebringer tilstrækkelig blod og iltforsyning til nyrerne, og dermed beskytte den resterende nyrefunktion.

Fjernelse stagnerende

Blood forurenet alvorligt som skader på nyrer i et stykke tid. Aktiverede kinesisk medicin Osmotherapy mikro-kinesisk medicin har den funktion at fjerne stagnation herunder kreatinin fra kroppen.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213