torsdag den 19. november 2015

Der er en bedre metode til behandling af nyresvigt, mister dialysebehandling eller transplantation

Der er en bedre metode til behandling af nyresvigt, mister dialysebehandling eller transplantation

Hvad er behandling for nyresvigt er bedre end dialyse eller en nyretransplantation? I slutstadiet nyresygdom eller nyresvigt, er nyrerne blevet beskadiget alvorligt og nyrefunktionen aftager hurtigt. Hvis du har spørgsmål kan du kontakte vores ONLINE LÆGE, vil vi svare dig så hurtigt som muligt.

Mange toksiner og affaldsprodukter ophobes i kroppen. Dialyse tilbydes normalt at afhjælpe denne tilstand. Hvis du er i stand til dialyse, kan en nyretransplantation være den sidste valg. Men mange patienter ikke ønsker at gøre dialyse eller transplantation, og de ønskede at finde en bedre måde end dialyse eller en transplantation til nyresvigt. Der er en bedre måde at nyresvigt?

Behandling af nyresvigt i vores hospital hovedsageligt i to aspekter. Den ene er at rense blodet, og den anden er at genopbygge nyreceller at genoprette funktionen.

Princippet om behandling fokuserer på rene-inflammatoriske faktorer i blodet til at øge selv-heling af nyreskader. Med andre ord, inflammatoriske faktorer i blodet og skader nyrelæsioner interagerer med hinanden. For eksempel cirkulerende inflammatoriske faktorer nyrer og koncentreret i nyrerne, til gengæld skader på nyrer at stimulere immunsystemet til at producere mere inflammatoriske faktorer. Til behandling af nyrerne, skal denne onde cirkel brydes. Selv om behandling er baseret på traditionel kinesisk urte behandling, princippet adskiller sig fra de traditionelle. Det er også en funktion af hospitalet.

Kinesisk helbredende medicin omfatter ikke kun traditionel kinesisk medicin (TCM), men omfatter også nogle eksterne applikationer, såsom mikro-kinesisk medicin Osmotherapy, medicineret bad, fodbad, Gua Sha, akupunktur, massage og så videre.

Når nyrefunktionen er blevet bedre, kan nyrerne arbejde af sig selv. Tidspunkt for dialyse kan reduceres eller endog standse. Transplantation er også udskudt.

Hvis du ønsker at vide mere information om denne behandling, så send dine problemer i vores mail asya.yue@mail.ru eller tilføje min VC (Asya Yue). Vores professionelle eksperter vil give dig råd så hurtigt som muligt.