lørdag den 28. november 2015

Hvordan kan jeg reducere kreatinin, kun dialyse


Hvordan kan jeg reducere kreatinin, kun dialyse

Hvordan kan jeg reducere kreatinin, kun dialyse

Selvfølgelig ikke, Nyre er det største organ afgiftning i kroppen. Når patienter med nedsat nyrefunktion, behøver nyrerne ikke fungerer korrekt, at få kroppen af ​​toksiner kan ikke elimineres fra kroppen, ophobes toksiner resulterer i forhøjet kreatinin. Så hvis du ønsker at reducere niveauet af kreatinin, vil begynde med afgiftning. Dialyse er den mest direkte metode til afgiftning, men vi ved alle, at de sundhedsmæssige risici ved dialyse og dialyse tre gange om ugen vil være, hvad slags liv? Dialysemaskinen erstatter nyrerne, nyrer ikke arbejder i staten langsigtede, da maskinen ikke virker, vil det være "rust". Således er vores kinesisk medicin behandling er at bevare nyre, men ikke erstatte nyre.

Vi tilbyder dig et system af traditionel kinesisk medicin behandling. Og kinesisk medicin, der indtages oralt, Micro-kinesisk medicin, Medicin Maikan, fodbad, selv Circulation Terapi, Terapi fuld bade, Terapi kinesisk medicin, der indtages oralt, Enema Terapi, Terapi Foot Spa, Terapi moxibustion terapi er en varm komprimere. Denne traditionel kinesisk medicin. For eksempel, en fodbad, hvordan man kan nyde livet, ikke en masse smerte.

Hvis du ønsker at forbedre livskvaliteten og reducere antallet af dialyse, og endda slippe af dialyse, bedes du kontakte mig. Ser frem til dit svar.

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15100189779