tirsdag den 24. november 2015

Sådan behandler diabetisk nefropati med kreatinin 2.6


Sådan behandler diabetisk nefropati med kreatinin 2.6

Sådan behandler diabetisk nefropati med kreatinin 2.6

Jeg led af forhøjet blodtryk i flere år, og nu er min kreatinin niveau stiger til 2,6. Lægen fortalte mig, at på grund af det høje niveau af kreatinin i blodtrykket, er det sandt? Er der måder at behandling?

Alle lægen sagde det er sandt, i virkeligheden, kan langvarig højt blodtryk forårsage nyresygdom, der er kendt som hypertensive nefropati. Som du sagde, du har lidt 15 års hypertension, kan det gøres for at øge niveauet af kreatinin, så lægen korrekt.

For din tilstand, hvis diagnosen for hypertensive nyreskade kan bekræftes, kan eksistere den samlede skade primært nyretubuli og interstitiel område. Reporter skader er primært på grund af utilstrækkelig blodgennemstrømning i det interstitielle regionen gennem afferente arterier. Desuden din kreatinin er 2,6, hvilket indikerer, at den samlede skade og nedsat nyrefunktion relativt alvorlig.

Micro-kinesisk medicin er kendt som en af ​​de mest effektive behandlinger for nyresygdom, den har fire hovedfunktioner, som er anti-koagulation, anti-trombose, anti-inflammatoriske og øger blodkarrene. For disse fire funktioner, kan det fremme blodcirkulationen og sprede blod stasis, reparere beskadigede nyrer.

Kort sagt, mikro-kinesisk medicin som en af ​​nyskabelserne i den traditionelle kinesiske medicin, kan det hjælpe patienten med en kreatinin 2.6 og højt blodtryk.

Hvis du ønsker at vide mere information om Micro-kinesisk medicin eller har brug for hjælp i behandlingen af ​​nyresygdom med høj kreatinin niveauer, kan du sende e-mail til os eller kontakte vores læge på WhatsApp straks, vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15100189779