fredag den 27. november 2015

Seks foranstaltninger til at bremse udviklingen af ​​nyresvigt


Seks foranstaltninger til at bremse udviklingen af ​​nyresvigt

Seks foranstaltninger til at bremse udviklingen af ​​nyresvigt

Behandling af nyresvigt skal rettes til at forsinke progression af sygdommen og lindre symptomerne på det nedenfor er der 6 foranstaltninger til at bremse udviklingen af ​​nyresvigt.

1. Har en høj kvalitet protein, og der er ikke mange vegetabilske proteiner. Proteiner af høj kvalitet, såsom kød, fisk og æggeprotein vil producere mindre kvælstof forbundet med metaboliske affald og samtidig nødvendigt at sikre tilstrækkelig forsyning.

Desuden er der saltfattig diæt, især i tilfælde af hævelse og forhøjet blodtryk. Der væskeindtagelse ifølge den daglige produktion af urin.

2. Streng kontrol med blodsukkeret inden for det ideelle område. Dette er meget nyttigt med henblik på at fastholde hæmoglobin glycosyleret under 7% for mange patienter med tidlige stadier nyresygdom. Bakterierne i urinvejene er let at avle i højt sukkerindhold miljø og forårsage hyppige urinvejsinfektioner.

3. Styringen af ​​forhøjet blodtryk. Højt blodtryk er en vigtig faktor for at fremskynde glomerulær sklerose og sygdommen forværres, så at kontrollere højt blodtryk, er det meget nødvendigt. ACE-hæmmere og ARB medicin kan hjælpe med at kontrollere forhøjet blodtryk, reducere tabet af protein og beskytte nyrefunktion.

4. Kontrol af blodlipider. Blodtal lipidniveauer til patienter i nyre, og det er godt at kontrollere blodlipidniveauer.

5. Der er nogle anti-koagulation medicin for at reducere trombocytaggregation.

6. Du må ikke drikke eller ryge. Ryge og drikke alkohol kan øge risikoen og nedbryde protein i urinen, så det er vigtigt, at patienter med nedsat nyrefunktion bør slippe af med og holde sig væk fra alkohol og rygning.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213