tirsdag den 24. november 2015

Hvilken behandling er nyttig til forbedring af GFRa


Hvilken behandling er nyttig til forbedring af GFRa

Hvilken behandling er nyttig til forbedring af GFRa

Hvilken behandling er nyttig til forbedring af GFRa SKF er en af ​​de vigtigste data til beregning af den resterende nyrefunktion. Under normale omstændigheder, GFR på omkring 125 ml / min / 1,73m2. hvis GFR falder mere, kan du blive ramt af nyreskader. Derfor successivt at reducere GFR hvilket betyder, at mere reduktion i nyrefunktion.

For GFR, kan kronisk nyresygdom inddeles i fem faser. GFR er et spejl til glomeruli. Glomerulus er den vigtigste struktur til at filtrere blodet og opretholde vores dagligdag. Når GFR faldt flere patienter også have noget galt i glomeruli. Glomeruli fungerer ineffektivt således at bevirke aflejring af giftige stoffer i nyreregionen, som forårsager nyreskader konsekvent og bringer mange tydelige symptomer. Derfor er mange patienter ønsker at finde en kur for konsekvent at reducere GFR.

Hvilken behandling er nyttig til forbedring af GFRa

Vores hospital har en fuld bad terapi, terapi af kinesisk medicin, taget oralt lavement terapi, terapi fodbad, varm komprimere terapi, baseret på kinesisk medicin, som er naturlige, komfortable og har færre bivirkninger.

Som Osmotherapy Micro-kinesisk medicin terapi bruger traditionel kinesisk medicin og vestlig moderne medicinsk udstyr for at få den bedste behandling for nyresygdom. Ved denne behandling, en masse forskellige kinesisk medicin anvendes, som er baseret på forskellige betingelser for patienten med sygdommen. Og arten af ​​de produkter, så det er sikkert. Dette kan spile blodkar, anti-inflammatorisk, anti-koagulation og nedbrydning af giftige stoffer for at gøre fremskridt med at blokere renal fibrose, reparation af nyreskader, nyrefunktion og genoprette den oprindelige struktur af nyrerne. fordi nyrerne ikke kan arbejde ordentligt, vil SKF komme sig.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213