fredag den 27. november 2015

Osmotherapy Micro-kinesisk medicin, uanset om langvarig behandling til nyresvigt?


Osmotherapy Micro-kinesisk medicin, uanset om langvarig behandling til nyresvigt

Osmotherapy Micro-kinesisk medicin, uanset om langvarig behandling til nyresvigt?

Sammenlignet med dialyse eller nyretransplantation, denne type behandling er en naturlig og sikker, det kan helbrede nyresygdom uden yderligere skader på nyrer og andre organer. Desuden kan det hjælpe patienter, der er i de tidlige stadier af nyresygdom en chance for at vende tilbage til et normalt liv.

Som Osmotherapy Micro-kinesisk medicin kan hjælpe patienter med nyresvigt?

Denne terapi har fire hovedfunktioner, er de anti-trombose, anti-koagulation, anti-inflammatoriske og øgede blodkar. For disse fire funktioner, kan denne type behandling reparere beskadigede nyrer og beskytte mod yderligere skade på den resterende. Det kan således forsinke eller vende udviklingen af ​​nyresygdom.

Osmotherapy Micro-kinesisk medicin, uanset om langvarig behandling til nyresvigt?

Af ovenstående ved vi, at denne type behandling kan forbedre nyrefunktionen, hvilket er nøglen til at vende nyresygdom. Således for personer, der er i de tidlige stadier, denne terapi er en permanent løsning. Men du ved, nyre vævsnekrose kan ikke gendannes og patienten, som er i den afsluttende fase, kan de være tabet af en chance for at genopbygge deres liv. men de kan også leve uden dialyse eller en nyretransplantation.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213