fredag den 20. november 2015

Hvorfor polycystisk nyresygdom kan forårsage så mange symptomer, og hvordan man behandler


Hvorfor polycystisk nyresygdom kan forårsage så mange symptomer, og hvordan man behandler

Hvorfor polycystisk nyresygdom kan forårsage så mange symptomer, og hvordan man behandler

Min kone, polycystisk nyresygdom patient, sagde lægen, der i øjeblikket, havde hendes højre nyre faldet siden størrelsen af ​​nyrerne bliver mindre og hendes kreatinin niveau er højt, og lav hæmoglobin. Jeg vil gerne vide, hvorfor polycystisk nyresygdom kan forårsage mange symptomer? Må metoder kan behandle denne sygdom?

Hvorfor polycystisk nyresygdom kan forårsage mange symptomer?

Det var en ledende roly nyresvigt i nyre- krympe og komplikationer som renal anæmi, hypertension og sygdomme i elektrolytten, for eksempel lav calcium og fosfor høj. Desuden vil cyster fortsat lide skade nyrefunktionen. Alle oplysninger viste, at hendes nuværende tilstand er alvorlig. Fordi kun den sidste fase nyresygdom er en komplikation sker primært anæmi, hjertesvigt og højt kaliumindhold.

Sådan behandler polycystisk nyresygdom?

Vi vil bruge komplekse procedurer til hendes sag. For det første skal det opretholde en god tilstand på en daglig kost af liv og stemning. For det andet, bruge nogle medicin for at hjælpe med at helbrede, disse lægemidler kan hjælpe hende til at kontrollere og lindre symptomerne. For det tredje, mens symptomer efter afgørelsen, skal den etablere sit immunforsvar og gendanne de beskadigede nyre celler til at opnå de interne mål for sin nyrefunktion opsving og gradvist at øge urin, samt at lette strømmen af ​​blod i hendes nyrer. Kun i dette tilfælde, kan det gendanne nyresygdom helt.

Generelt er den vigtigste behandling er kinesisk urtemedicin og vestlige medicin til at hjælpe. Med denne behandling kan forbedre nyrefunktionen, således at sygdommen kan blive forsinket, kan patienten undgå dialyse.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213