søndag den 29. november 2015

Nyreinsufficiens og kreatinin niveau 8, 4, hvordan skal det behandles?


Nyreinsufficiens og kreatinin niveau 8, 4, hvordan skal det behandles

Nyreinsufficiens og kreatinin niveau 8, 4, hvordan skal det behandles?

Det er velkendt, at nyresvigt er en progressiv sygdom, hvis uden god regeringsførelse det vil blive værre, går fra dag til dag. For patienter med kreatinin 8.4, er der stadig nogle nyrefunktion venstre. Således på dette tidspunkt, må vi opretholde funktionen af ​​venstre nyre og reparere beskadigede nyreceller og forbedre nyrefunktionen.

Hvordan til at behandle nyresvigt og kreatinin 8.4?

For at behandle nyresvigt ved roden, er vi nødt til at rense giftstoffer i kroppen i første omgang for at forberede et godt miljø til reparation af beskadigede nyre celler, og derefter rense toksiner, toksin medium toksin molekyler og makromolekyler sammen. Her bruger vi Osmotherapy Micro-kinesisk medicin, er det en god kombination af traditionelle kinesiske urter og vestlig medicin. Med denne behandling, kan patienter med fremskredne stadier af nyresygdom får en chance for at undgå dialyse. Hvis patienten har nyresvigt kan få denne behandling på et tidligt stadium af nyresygdom, kan de få en chance for at leve som en normal person.

Du ved, kreatinin-niveau på 8,4 er i den sidste fase af nyresvigt, er allerede meget vanskelige at helbrede, men de kan også få en chance for at leve et liv uden dialyse.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213