onsdag den 25. november 2015

Creatinin 4.0 og urea kvælstof 36 fra polycystisk nyresygdom, hvordan man behandler det naturlige?


Creatinin 4.0 og urea kvælstof 36 fra polycystisk nyresygdom, hvordan man behandler det naturlige

Creatinin 4.0 og urea kvælstof 36 fra polycystisk nyresygdom, hvordan man behandler det naturlige?

Lægen fortalte mig, at jeg har en 4,0 kreatinin og urea kvælstof 36 fra polycystisk nyresygdom. Hvad betyder det? Hvordan til at behandle min sygdom naturligt? Please hjælp mig. Her fik vi en anmodning fra en patient. Nedenfor er der detaljerede forslag. Jeg håber, at dette er nyttigt for folk, der har lignende tvivl.

4.0 Hvad er kreatinin og urea kvælstof 36 fra polycystisk nyresygdom?

Polycystisk nyresygdom er en genetisk lidelse karakteriseret ved væksten af ​​talrige cyster i nyrerne. cyster øget med tiden, de erstatter en stor del af den normale struktur nyrerne, hvilket fører til et fald i nyrefunktion. diagnosticeret, kreatinin 4,0 og urea kvælstof 36 angiver, at dine nyrer moderat blev beskadiget. Tidlig behandling er påkrævet for at reducere det høje sygdom og stoppe den fortsatte forværring.

Hvordan man behandler en 4,0 kreatinin og urea kvælstof 36 fra polycystisk nyresygdom naturligt?

I øjeblikket er den mest effektive naturlige behandling er Osmotherapy Micro-kinesisk medicin. Dette værktøj er blevet anvendt klinisk til behandling af mere end tyve år. Denne særbehandling i vores hospital, kan det aktive stof i præparatet trænge nyre læsioner, cirkulationen acceleration mikro karvæggen for at øge permeabiliteten af ​​cyste væggen er cystisk væske afkast flyde tilbage i blodet vil blive trukket tilbage fra kroppen med stofskifte blodcirkulationen. Så er den aktive ingrediens i lægemidlet kan inaktivere epiteliale cellevægge, så cystisk væske ikke længere udskilles, kan cyster kontrolleres effektivt. Således vil funktionen af ​​nyrerne bliver bedre og bedre. Høje niveauer af kreatinin og urea kvælstof vil reducere naturligt.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213