søndag den 22. november 2015

Naturlige behandlinger kan forbedre tilstanden af ​​kronisk nyresygdom


Naturlige behandlinger kan forbedre tilstanden af ​​kronisk nyresygdom

Naturlige behandlinger kan forbedre tilstanden af ​​kronisk nyresygdom

Hvis der ikke er effektiv kontrol af kronisk nyresygdom vil udvikle nyresvigt eller slutstadiet nyresvigt. Således blev patienter med CKD diagnosticeret med panik at søge den rigtige måde at forebygge nyresvigt. Må ikke bekymre dig om det for meget, vil jeg dele en stor naturligt middel, der kan forhindre nyresvigt med succes. Hvis du er klar til at lære mere information, kan du chatte med vores online læge.

Trin, der fører til nyresvigt kan gå uopdaget.

CKD er ofte fundet under rutinemæssige afprøvninger, såsom beskæftigelse lægeundersøgelse.

Men hvis problemet er fundet tidligt, symptomerne med tiden udvikle sig. Blandt de vigtigste symptomer at holde øje med, er:

· Følelse træt

· Hævelse af fødder, hænder, ansigt,

• Øget behov for at urinere, især om natten

· Rødmen i urinen, og kan have en ubehagelig lugt eller se skummende

· Vedvarende tørst

· Kløende hud

Stamcellebehandling at hjælpe med at forhindre CKD til nyresvigt

Stamcellebehandling er en terapi tilgængelig i Kina, som er pluripotente celler med en stærk ledelse og retning. Disse umodne celler er originale og har potentielle forskellige væv og organer. Nogle stamceller og immun stamceller er indsat i patienten med kronisk nyresygdom, er sygdommen celler reguleres og kontrolleres, og patienterne selvhelende aktiveres af dem. Derefter antallet af normale celler over og på samme tid, er kvaliteten af ​​cellerne forbedres. Med forbedring af nyrefunktionen, vil sygdomstilstand faktisk kontrollerer.

Alle vores stamceller til at tiltrække dig? Hvis du også mener, at vores terapi kan hjælpe patienter med kronisk nyresygdom at forhindre nyresvigt, kan du sende en e-mail eller tilføje min asya.yue@mail.ru VC (Asya Yue).