søndag den 22. november 2015

Hvorfor polycystisk nyresygdom tilbagefald


Hvorfor polycystisk nyresygdom tilbagefald

Hvorfor polycystisk nyresygdom tilbagefald

1, behandling er ikke korrekt: Mange patienter med polycystisk nyresygdom blot vælge traditionel kinesisk medicin og vestlig medicin behandling, i virkeligheden, hvad enten kinesisk eller vestlig medicin alene kan ikke fuldføre behandlingen af ​​polycystisk nyresygdom ofte forårsager tilbagefald.

2, behandlingen er ikke komplet: mange patienter til behandling af polycystisk nyresygdom, vil sparke dæk, og ingen grundig behandling af polycystisk nyresygdom, de ikke tror, ​​at det er effektivt i behandlingen af ​​nyresygdom. Faktisk vil uanset sygdommen, har symptomerne ikke forsvundet krop nødt til at gå igennem en periode med konsolidering terapi. Således nogle patienter med polycystisk nyresygdom, selvom nogen symptomer, men det er let at tilbagefald.

3, misbrug af giftige stoffer: ukorrekt giftige stoffer kan også forårsage polycystisk nyresygdom tilbagefald, eller endnu værre, er den mest almindelige situation er, at patienter med spise de toksiske bivirkninger af lægemidlet, hvilket resulterer i en forværring af nyrefunktionen, hvilket fører til uræmi.

4, pleje ikke er på plads: god eller dårlig kost og pleje, er en vigtig faktor i polycystisk nyresygdom tilbagefald, mange patienter tilsyneladende opnå den ønskede virkning i den kliniske rehabilitering, men stadig tilbagefald. Fordi mange patienter med polycystisk nyresygdom og ikke er opmærksomme på kost og behandling af polycystisk nyresygdom, polycystisk nyresygdom bly tilbagefald.

5, de psykologiske konsekvenser: polycystisk nyresygdom er en fysiske og mentale aspekter af sygdommen, således at patienterne har en masse psykisk stress. Du må ikke overvinde den psykologiske skygge, er vanskelig polycystisk nyresygdom at helbrede, klinisk helbredelse, selv når de står mental stimulation, tilbagefald og forværring.

6, hormonbehandling, da vi erfarede, at den kliniske pleje modtaget forudgående hormonbehandling mange patienter, er dette en af ​​de vigtigste årsager, der fører til vedvarende symptomer, med kendetegnene af dette hormon narkotika har en vis sammenhæng. Hurtig praktisk den eneste grund vi vælger hormonelle lægemidler, selvfølgelig, ikke forstår patienterne rolle narkotika eller hormoner ikke kender, læge har ordineret hormonelle lægemidler.

7, tror blindt polycystisk nyre opskrift: en folkemusik sige "midler til at helbrede sygdommen," men det er nødvendigt for at opfylde den vigtige betingelse er symptomatisk. Disse midler er ikke specifikke for tilstanden af ​​patienten og udvikling af polycystisk, så det ville være svært at spille den ønskede terapeutiske virkning. Opskrifter lægemiddel, dosering, indikationer, kontraindikationer psykose uden teori. Helt helbrede polycystisk nyresygdom findes ikke.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig.

Tlf: + 86-311-89261083 + 86-311-89261365

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15100189779