mandag den 30. november 2015

Hvordan Micro-kinesisk medicin Osmotherapy at forbedre nyrefunktionen


Hvordan Micro-kinesisk medicin Osmotherapy at forbedre nyrefunktionen

Hvordan Micro-kinesisk medicin Osmotherapy at forbedre nyrefunktionen

Som polycystisk nyresygdom forstyrre funktionen af ​​nyrerne? Polycystisk nyresygdom er en genetisk lidelse cystisk nyre, er kendetegnet ved tilstedeværelsen af ​​flere cyster, sædvanligvis i én eller begge nyrer nyrer. Cyster er talrige og fyldt med væske vinder sker, disse cyster bliver mere og mere, hvilket resulterer i massiv udvidelse af nyrerne. Som nyrerne er beskadiget, vil nyrefunktion falde til lavere niveauer i dag dag.

Hvordan man kan forbedre nyrefunktionen i polycystisk nyresygdom?

Som vi nævnte over de nedre nyre cyster følge af en stigning, så hvis du ønsker at forbedre nyrefunktionen, er du nødt til at skrumpe cyste og derefter tage nogle skridt til at gendanne de beskadigede nyrer.

Hvilken behandling er nyttig til at forbedre nyrefunktionen?

Mikro-Osmotherapy kinesisk medicin som en af ​​nyskabelserne i den traditionelle kinesiske medicin urter, det har en bemærkelsesværdig effekt i behandlingen af ​​nyresygdomme, herunder polycystisk nyresygdom. Med denne behandling, kan vi reducere smerte, polycystisk nyresygdom, som bringer og undgå komplikationer, der forårsager cyster.

Hvordan Micro-kinesisk medicin Osmotherapy at forbedre funktionen af ​​nyrerne?

Micro-aktive materialer af kinesisk medicin Osmotherapy kan forbedre cirkulationen af ​​blodkar og afbøde cyster og kapselvæggen, og derved øge permeabiliteten af ​​kapslen og kapselvæggen til at inhibere sekretion af cellerne. Således kan cyster komprimeres og inhiberes.

Endvidere kan denne terapi fremme blodcirkulationen, som hjælper med at give mere magt til nyrerne dermed genoprette beskadigede væv i nyrerne.

Efter cyste kontrolleret beskadigede nyrer er beskadiget og nyrefunktion kan forbedres gradvist. Dog kan nyre vævsnekrose ikke gendannes, så hvis du ønsker at få den bedste terapeutiske effekt, er du nødt til at acceptere denne behandling så tidligt som du kan.

Hvis du har brug for hjælp i behandlingen af ​​polycystisk nyresygdom eller forbedre nyrefunktionen, bare lade os en besked, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15100189779