lørdag den 21. november 2015

Kan thamuria forårsage nyresvigt?


Kan thamuria forårsage nyresvigt

Kan thamuria forårsage nyresvigt?

Thamuria vil føre til nyresvigt? Ifølge undersøgelsen, er der mange faktorer, der kan forårsage urinen til at øge den tid, for eksempel drikker en masse vand i en kort tid. Så hvis dette skete, er du nødt til at finde de dybereliggende årsager, før du tager nogen beslutning.

Under normale omstændigheder, vil folk urinere 4-6 gange i løbet af dagen, 0-2 gange om aftenen, hvis din tid urinating mere end det, kan det betyde, at du har hyppig vandladning, hvilket er et symptom ikke en sygdom i sig selv, og Det kan være forårsaget af mange grunde. Nedenfor er nogle generelle betingelser, i håb om at de kan hjælpe dig til at vide om det tydeligt.

Hvis du ønsker at gå til urinere hurtigst muligt, kan det være forårsaget af en infektion i urinvejene. Men hvis dette sker ofte i lang tid, kan dette resultere i en anden sygdom.

Årsager kan omfatte et højt niveau af blodsukker, eller tubulær funktion tilbagegang berigelse. Ud over disse faktorer, kan det være forårsaget af nyresygdom.

Som vi alle ved, urin er en af ​​de vigtige funktioner af nyrerne, og dermed skade, mængden af ​​vandladning er ikke normal.

Men det betyder, at alle pollakisuri forårsaget af nyresygdom. du nødt til at skride til handling med det samme for at forbedre tilstanden, så man undgår store sygdom.

Nu ved du, at thamuria ikke vil forårsage nyresvigt, men det kan være et symptom på dette.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213