lørdag den 28. november 2015

Symptomer på kronisk nyresygdom i stadie 4 og kinesisk medicin


Symptomer på kronisk nyresygdom i stadie 4 og kinesisk medicin

Symptomer på kronisk nyresygdom i stadie 4 og kinesisk medicin

Patienter med kronisk nyresygdom altid have mere alvorlige symptomer i fase 4. Disse symptomer påvirker deres liv, og tilstanden af ​​sygdommen er vanskelig at kontrollere, hvis patienterne kun tage medicin. Hvad de gør? Hvis du har et spørgsmål om nyrerne, se venligst vores ONLINE LÆGE, vil vi svare dig så hurtigt som muligt.

1. Kløe

Kløe i huden er den mest generende symptom hos patienter med CKD fase 4. Dette gør patienterne ude af stand til koncentration, værre, patienterne kan holde sig vågen hele natten, da de har at ridse sig selv hele tiden.

2. kvalme / opkastning

I fase 4 nyresygdom patienter kroniske også opleve kvalme eller opkastning, et symptom, der påvirker patientens appetit alvorligt. Denne tilstand bliver mere alvorlig i morgen på grund af de høje niveauer af carbamid og levering utilstrækkelig vand. Drikke nok vand om natten og begrænse indtagelsen af ​​protein vil være nyttig til overførsel af dette symptom.

3. Den kvældede legeme

Hævede krop er en indlysende symptom hos patienter med CKD stadie 4. Dette symptom normalt vises i øjenlåget, i anklen, ansigt og andre dele med løs stof endelig hele kroppen.

4. Skum urin

4. nyresygdom, nyre alvorligt skadet, hvilket resulterer i store proteiner indgår i urinen. Protein vil vores krop i urinen, øget spænding i væsken, skummet dannes.

Blod i urinen som navnet antyder, ligner en gennemsnitlig urin blod. I fase 4 CKD, urin i blodet opstår, når der er store urin røde blodlegemer; Nyrerne regulere blodtrykket og nyrerne er beskadiget, blodtryk ud af kontrol, hvilket resulterer i en tilstand af forhøjet blodtryk.

CKD er en progressiv nyre problem, og er ledsaget af en forringelse af nyrerne, en række symptomer gradvist. Ovenstående er blot almindelige symptomer på CKD fase 4, og jeg håber, at de er nyttige.

Hvis du ønsker at lære kinesisk medicin eller har brug for hjælp i behandlingen af ​​nyresygdom, skal du indsende vores asya.yue@mail.ru mail eller efterlade en besked på følgende. Vores professionelle eksperter vil give dig råd så hurtigt som muligt.