søndag den 22. november 2015

Kinesisk medicin, da reparation af nyresygdom


Kinesisk medicin, da reparation af nyresygdom

Kinesisk medicin, da reparation af nyresygdom

Nyresygdom er den gradvise tab af nyrefunktion, og det er vanskeligt at helbrede. Men kinesiske medicin har deres funktioner i behandlingen af ​​denne sygdom.

Fundamentals of nyresygdom

Den grundlæggende funktion af nyrer er at fjerne affald og overskydende vand fra blodet. Nyrerne behandle omkring 200 Quarts af blod hver dag og producerer omkring 2 liter urin. På det første stadium af filtrering, blodet leveres til de glomerulære mikroskopiske utætte blodkar, kaldet kapillærer. For patienter med CKD, udover affald, nogle næringsstoffer er også filtreret. I mellemtiden, CKD-patienter også oplever problemer i produktionen af ​​hormoner, der har vigtige funktioner i kroppen. Uden tilstrækkelig hormon, andre systemer er involveret i kronisk nyresygdom (CKD), hvilket resulterer i komplicerede bearbejdning.

Kinesiske urter nyttigt at reparere nyrerne nyresygdom?

Gode ​​naturlige kinesiske Herbals har den funktion at vende Trin 3 CKD til trin 2 CKD. Nogle gange er det nyttigt at vende fase 4 eller 5 CKD CKD at iscenesætte 3. Da en patient med nyresygdom det centrale punkt for dig at finde en god behandling i tide.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy som en god naturlig kinesiske urter anvendelige til nyre reparation på kreative måder.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en naturlig urte behandling påføres topisk på Acupoint i lænden (nyre-området). Naturlægemidler poser indeholder snesevis af urter gennemblødt før gennemtrængende og derefter placeret på den nederste bageste del. Ved hjælp af osmose, vil effektive ingredienser af naturlægemidler lægemidler trænge ind i nyrerne og gennem hovedkanalen. Der er ingen smerter, og det er lidt ligesom en massage.

Hvis du ønsker at vide mere information om mikro-kinesisk medicin Osmotherapy eller brug for hjælp i behandlingen af ​​CKD, kan du sende en e-mail eller efterlade en besked til os, vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Tlf: + 86-311-89261083 + 86-311-89261365

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15100189779