mandag den 30. november 2015

Hjertesygdom i kronisk nyresygdom (CKD)


Hjertesygdom i kronisk nyresygdom (CKD)

Hjertesygdom i kronisk nyresygdom (CKD)

Hjertesygdom er en almindelig komplikation ved kronisk nyresygdom (CKD), især i den senere fase. Det er desuden en af ​​de førende årsager til dødsfald blandt patienter. Hjertesygdom i kronisk nyresygdom skyldes primært følgende årsager:

Højt blodtryk

Højt blodtryk ses ofte i kronisk nyresygdom. Hvis ukontrolleret, kan det føre til beskadigelse af arterierne i hele kroppen, herunder dit hjerte. Kontrol af blodtryk kan nedsætte risikoen for hjertekarsygdomme er bemærkelsesværdigt. Om nødvendigt bør visse lægemidler tages til lavere blodtryk, såsom ACE-hæmmere og ARP. Disse stoffer er ikke effektive til at kontrollere blodtrykket, men også kan spare nyrefunktion, og et vægttab, kostændringer, motion og livsstilsændringer kan sænke blodtrykket samt.

Sukkersyge

Diabetes er den hyppigste årsag til kronisk nyresygdom. Forhøjede blodsukker kan beskadige blodkarrene i hjertet i lang tid.

Anæmi

Anæmi forekommer, når de røde blodlegemer er mindre fremstillet. Sunde nyrer producere hormonet erythropoietin kan være, som kan stimulere knoglemarven til at skabe røde blodlegemer. Men i CKD, nedsat nyre fungerer muligvis ikke korrekt, eller godt at afslutte jobbet. Som et resultat, er mindre end knoglemarven røde blodlegemer. Som røde blodlegemer til at distribuere ilt til væv og celler i hele kroppen, kan anæmi forårsager mindre oxygen til hjertet. Anæmi kan også forårsage hjerte overanstrengelse, hvilket resulterer i fortykkelse af væggen i det nedre kammer af hjertet af livet.

Ubalancerede niveauer af calciumphosphat

Sunde nyrer kan holde balancen i calcium og fosfor. Ved kronisk nyresygdom, de beskadigede nyrer ikke er i stand til at gøre det. Høje fosfat niveauer kan bidrage til forkalkning af hjertet og arterierne. Dette kan øge risikoen for hjerte-kar-sygdom.

Hvis du har kronisk nyresygdom, bør du vide, at du er i risiko for at udvikle hjertesygdomme og tale med din læge til at træffe forebyggende foranstaltninger for at minimere risikoen. Selvfølgelig, hvis du er interesseret i kinesisk medicin til behandling af kronisk nyresygdom, kan du ringe til os + 86-311-86954186, send dine bekymringer til vores mail asya.yue@mail.ru eller tilføje min VC (Asya Yue). Jeg er glad for, at vi har en mulighed, og vi kan hjælpe dig til sundhed.