fredag den 27. november 2015

Diabetes og serumkreatinin 7, kan undgå dialyse?


Diabetes og serumkreatinin 7, kan undgå dialyse

Diabetes og serumkreatinin 7, kan undgå dialyse?

Min far, han var 73 år, havde han en svulst på hans ben, og kreatinin niveau 7, han har diabetes fra de sidste 8 år. På nuværende tidspunkt, lægen foreslog, at han tager dialyse, kan du hjælpe os med at undgå dialyse?

For staten din far, blev han lider diabetisk nefropati i øjeblikket, er et resultat af langvarig diabetes. Hævelser i benene på grund af nyresygdom, uden rettidig behandling, vil han lide mere smerte.

I sin kreatinin niveau, er det i den fjerde fase, nu, at lægen anbefaler, at dialyse for din far til at leve længere. Hvis du vil hjælpe ham med at undgå dialyse, bør du sørge for, at hans blodsukker er under kontrol, og baseret på dette punkt, at finde andre alternative måder for ham.

Hvilken behandling kan erstatte dialyse?

Den mest kendte procedurer Top Seven terapi, som bestod af syv forskellige kinesisk medicin, hver af dem har sine egne karakteristika til behandling af nyresygdom. Samarbejde med hinanden, de kan behandle nyresygdom i opløbet. Kort sagt, for patienter med nyresygdom med disse behandlinger, vil de forbedre nyrefunktionen, så de kan få en chance for at leve et liv uden dialyse.

Men du ved, forskellige patienter har forskellige vilkår på sygdom, så de er nødt til at tage en række procedurer. At oplyse din far Osmotherapy Micro-kinesisk medicin kan være et bedre valg for ham, men han skal også tage nogle andre procedurer, så det kan få en terapeutisk effekt.

Men uanset hvilke metoder af behandling, han vil acceptere alle brug for at være godt kontrolleret blodsukkeret.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213