lørdag den 28. november 2015

Patienten nyreinsufficiens og kreatinin 5.4, er der nogen behandling for denne?


Patienten nyreinsufficiens og kreatinin 5.4, er der nogen behandling for denne

Patienten nyreinsufficiens og kreatinin 5.4, er der nogen behandling for denne?

Patienten nyreinsufficiens og kreatinin 5.4, er der nogen behandling for denne? i fortiden, kan dialyse anbefales til patienter kreatinin 5.4, især for patienter med alvorlige symptomer. Men i dag, er der flere muligheder for de patienter, og kinesisk medicin er blevet en af ​​valg, ikke kun, at det har en god effekt, men også fordi det kan helbrede denne sygdom uden nogen bivirkninger.

Her har vi nævnt kinesisk medicin, dette er ikke den traditionelle kinesiske medicin, er en helt ny form for behandling, der er baseret på det, har det arvet fordelene ved kinesisk medicin og at slippe af med sine mangler. Med disse procedurer, kan patienter har en bedre prognose med ikke en masse skader.

Osmotherapy Micro-kinesisk medicin er en af ​​de mest berømte behandling baseret på traditionel kinesisk medicin, det har en bemærkelsesværdig virkning ved behandling af nyresygdom. Med denne behandling, kan patienter, der er i de tidlige stadier af nyresygdom har en chance for at revidere sin sygdom; for patienter, der er i den afsluttende fase af nyresygdom, kan de også nyde en høj livskvalitet uden dialyse.

Du ved, niveauet af kreatinin på 5,4 ikke ind i de sidste faser af nyresygdom, så de stadig har en halv chance for at vende deres sygdom. Men forskellige patienter har forskellige sygdomstilstande, således at de vil have forskellige projektioner.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213