lørdag den 28. november 2015

Hvordan behandler kreatinin 2.2 i polycystisk nyre


Hvordan behandler kreatinin 2.2 i polycystisk nyre

Hvordan behandler kreatinin 2.2 i polycystisk nyre

Sådan behandler polycystisk nyresygdom, og kreatinin 2.2? Som du ved, at polycystisk nyresygdom er en genetisk nyresygdom, det virkelig påvirker patientens liv betydeligt. Desuden er det vanskeligt at helbrede. Hvis patienten ikke kan kontrollere det godt, kan det hurtigt udvikle sig til end-stage nyresygdom.

Hvad er kreatinin på 2,2 polycystisk nyresygdom?

Creatinin 2.2, betyder det, at moderate skader i nyrerne. polycystisk nyresygdom er en slags nyresygdom, som kan udvikle sig med væksten af ​​cyster. Amplified cyster og cyste vil hæmme stigningen i nyrevæv, hvilket fører til nyreskader med symptomer hæmaturi, forhøjet blodtryk og så videre.

Sådan behandler kreatinin 2.2 for polycystisk nyresygdom?

Traditionel kinesisk medicin er velkendte i verden og har en lang historie, men den har brug for et stykke tid til at arbejde. I vores hospitaler har Osmotherapy mikro kinesisk medicin, en vellykket behandling, den aktive bestanddel i præparatet kan trænge nyreskader acceleration omsætning væg mikro-kar, til at forøge permeabiliteten af ​​cyste væg er fluidstrømning cystisk tilbage at returnere blod, der skal udtages fra legemet med stofskifte blodcirkulationen. Så er den aktive ingrediens i lægemidlet kan inaktivere epiteliale cellevægge, så cystisk væske ikke længere udskilles, kan cyster kontrolleres effektivt. Vigtigst er det, kan det give næringsstoffer til nyrerne til at fremme dens evne til selv-healing og selv-reproduktion.

Desuden mikro-Osmotherapy kinesisk medicin er den naturlige behandling med færre bivirkninger, kan dette reducere den høje kreatinin niveauer og lindre andre symptomer ved at forbedre nyrefunktionen.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213