lørdag den 28. november 2015

Hvorfor polycystisk nyresygdom forårsage hovedpine


Hvorfor polycystisk nyresygdom forårsage hovedpine

Hvorfor polycystisk nyresygdom forårsage hovedpine

Hovedpine er et almindeligt symptom på nyresygdom patienter polycystisk, det generer en masse nyresygdom patienter polycystisk og påvirke deres liv. Hvorfor polycystisk nyresygdom forårsage hovedpine? Hovedpine kan være forårsaget af følgende betingelser:

Intrakranielle aneurismer

Det er en almindelig komplikation ved polycystisk nyresygdom. Så ofte disse aneurismer er asymptomatiske, indtil de briste, forårsager alvorlige neurologiske problemer, såvel som, muligvis fatal, kunne man tro, at alle patienter med ADPKD bør screenes med MR eller CT-scanning helst. Det forekommer dog, at en af ​​de stærkeste risikofaktorer for aneurismer i befolkningen familiens historie - og i ADPKD patienter uden en familie historie af aneurismer, deres risiko begynder at nærme den samlede befolkning. Således gældende anbefalinger til screening cerebrale aneurismer hos patienter med ADPKD kun omfatter screening dem med en familie historie af aneurismer, eller

hvis de har nogen symptomer på hovedpine eller andre neurologiske problemer.

Højt blodtryk

Højt blodtryk er også en almindelig komplikation ved polycystisk nyresygdom. Dette kan ske, selv når nyrefunktionen forbliver normal. Hvis højt blodtryk ikke kan kontrolleres godt, kan du være kvalme, opkastning og søvnløshed og hovedpine. Lavt saltindhold, fedtfattig kost, ACE-hæmmere, ARBs, og naturlægemidler medicin hjælpe med at kontrollere og behandle forhøjet blodtryk.

Psykologiske faktorer

Nyresygdom patienter polycystisk fortælle deres læger, at der ikke er nogen kur mod PKD, mange af dem vil føle sig deprimeret og ængstelig. Negative følelser er en af ​​de vigtige årsager til hovedpine. Opretholde en god stemning er meget vigtigt for patienter med polycystisk nyresygdom eller anden nyresygdom.

Akupunktur behandler hovedpine polycystisk nyresygdom i et vist omfang. Ud over akupunktur, mikro-kinesisk medicin Osmotherapy er en anden behandling til polycystisk nyresygdom. Gennem funktionerne fremme blodcirkulationen og fjerne blod stasis, kan forhøjet blodtryk behandles effektivt. Det vigtigste aspekt er, at mikro-kinesisk medicin Osmotherapy hjælpe patienten til at skrumpe cyster af polycystisk nyresygdom sikkert og undgå nyresvigt.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213