lørdag den 28. november 2015

Coping med symptomer på femte nyresygdom


Coping med symptomer på femte nyresygdom

Coping med symptomer på femte nyresygdom

Det ser mere åbenlyse symptomer på femte nyresvigt, da det 5. etape af nyresvigt, også kendt som 5-trins kronisk nyresygdom eller end-stage nyresygdom, den mest alvorlige er den sidste fase af nyresygdom. Man femte etape nyresvigt er GFR 15 ml / min eller mindre. På dette fremskredent stadium af nyresygdom, har nyrerne mistet næsten alle sine evner, og nyrer kan ikke gøre deres job effektivt. Og disse symptomer 5th nyresygdom alvorligt påvirke livet for patienten.

Fordi nyrerne ikke længere er i stand til at fjerne affald og væske fra kroppen, giftstoffer ophobes i blodet, hvilket generelt dårligt følelse. Symptomer på mangel 5. nyresvigt omfatter:

* At være træt

* Tab af appetit

* Hovedpine

Kvalme eller opkastning

Kløe

* Hævelse, især omkring øjnene og ankler

* Muskelkramper

* Ændringer i hudens farve

* Øget hud pigmentering

* Snurren i hænder eller fødder

* Opret lidt eller ingen urin

* Bliver ukoncentreret

Ud over disse symptomer på femte nyresygdom, og kan også vises nogle komplikationer, såsom forhøjet blodtryk, anæmi, knoglesygdom, hjertesygdomme og så videre. De behandlingsmuligheder for symptomer på femte nyresvigt og komplikationer omfatter en sund kost, medicin, dialyse og nyretransplantation.

Hvis patienter femte etape nyresvigt ikke har været våd i lang tid, en nyretransplantation er deres bedste valg, og vi håber, at de snart kan få en vellykket nyretransplantation.

Men hvis patienterne har stadig nogle endelig konklusion urin, nyretransplantation kan ikke være deres sidste valg. I Kina er kinesiske plantelægemidler bruges til at gemme de nyre reparere beskadigede nyrer og forbedre nyrefunktionen. Hvis du ikke ønsker at acceptere en nyretransplantation, kan lægeurter bringe dig nyt håb.

Hvis du vil vide mere,

og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213