fredag den 20. november 2015

Hvordan man mere effektivt at overvåge nyresvigt?


Hvordan man mere effektivt at overvåge nyresvigt

Hvordan man mere effektivt at overvåge nyresvigt?
For at være ærlig, kun en eller to behandlinger kan ikke kontrollere nyresvigt, således at en mere effektiv måde at bekæmpe sygdommen er at kombinere disse forskellige procedurer sammen.
1. afgiftning. vi vedtager procedurer såsom mudderbade. Denne terapi virker på udveksling af ingredienser gennem huden. Toksiner (kreatinin) er afladet, og medicinske ingredienser komme ind i blodkapillærer gennem huden. Generelt kan kreatinin reducere omkring 30% af det medicinerede bad. Andre behandlinger omfatter medicineret lavement, som også er en detox ved hjælp af en kolon som swapping ingredienser. Disse metoder fokuserer på at rense indersiden af ​​kroppen og blod.
2. Blod fremme cirkulation. Akupunktur og moxibustion akupunkturpunkter om specifikke kanaler og arbejder på at oprette hele kroppen blodcirkulationen til at fylde et bestemt bureau. Der vil også være terapeutisk fodbad, der stimulerer akupunkturpunkter på fødderne. I TCM teori, alle organer, har de nødvendige akupunkturpunkter i fødderne.
3. Mundtlig taget 30ml 60ml urtemedicin er begrænset til den dag, der tager sigte på at bringe appetit og genopbygge næringsstoffer. Denne genopfyldning.
4. Behandling af Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en nøgle, der anvendes uden for de lavere tilbage Shenshu akupunkturpunkter. Denne behandling virker til reparation af nyreskader og forringelse, fældet disse immunkomplekser og overdreven fibrose i interstitiel område. Desuden er denne terapi får virkning direkte på nyrerne, så ekspansion efferente arterier i væsentlig grad vil lette den høje perfusion og højt tryk tilstand inden glomeruli.
5. Under omhyggelig justering af inflammatoriske faktorer i blodet er renset, det samlede niveau af toksinet er tilbøjelige så stamceller transfusioner vil finde sted i fremtiden reparere skader på nyrerne.
Men det er kendt, at forskellige patienter har forskellige vilkår, så de burde få en anden behandlingsplan. Hvis du ønsker at vide, hvilken behandling der er bedst for dig, eller du har brug for hjælp i behandlingen af ​​nyresvigt, kan du sende en e-mail eller efterlade en besked til os, vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.
Vores e-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru
Tlf: + 86-311-89261083 + 86-311-89261365
WhatsApp: +86 15100189779