lørdag den 21. november 2015

Kan steroider til behandling af kronisk nyresygdom


Kan steroider til behandling af kronisk nyresygdom

Kan steroider til behandling af kronisk nyresygdom

Kan steroider til behandling af kronisk nyresygdom? Som vi alle ved, i de tidlige stadier af nyresygdom, læger anbefaler altid nogle steroider for patienten at lindre disse symptomer. Og det lader til, at denne type medicin i almindelighed kan hjælpe patienten til at leve bedre, men steroider kan helbrede nyresygdom, er det sandt?

Kan steroider til behandling af nyresygdom?

Faktisk lægemidler anvendelige til undertrykkelse af renal inflammation og reducere permeabiliteten i de små blodkar i nyrerne.

Derfor kan de reducere protein i urin og andre lindre symptomerne midlertidigt. Men de kan ikke fjerne de skadelige stoffer i nyren og blod, og kan ikke hindre negative strukturelle ændringer i glomeruli. Således dvs. steroider i almindelighed kan lindre symptomerne på nyresygdom, men de kan ikke helbrede sygdommen.

Hvilken behandling er nyttig til nyresygdom?

Osmotherapy Micro-kinesisk medicin er en form for innovation af traditionel kinesisk medicin urter, er det nyttigt at vende nyresygdom. Du ved, denne form for behandling har fire hovedfunktioner, de er anti-inflammatorisk, anti-trombose, anti-koagulation og øge blodkar. Med disse funktioner, kan det gendanne beskadiget nyrevæv og beskytte de resterende fra yderligere skader. Desuden kan denne form for terapi også fremme blodcirkulationen og sprede blod stasis af.

Generelt hjælp Osmotherapy mikro-kinesisk medicin, kan nyresygdom patienter, der er i de tidlige stadier af nyresygdom får en chance for at vende tilbage til et normalt liv. Selv for patienter, der er i den afsluttende fase, kan de også nyde en høj livskvalitet uden dialyse eller nyretransplantation.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213