søndag den 22. november 2015

Ud over dialyse, der er andre måder, der kan sænke kreatinin?


Ud over dialyse, der er andre måder, der kan sænke kreatinin

Ud over dialyse, der er andre måder, der kan sænke kreatinin?

Under normale omstændigheder, kreatinin, hvis for høj, vil din læge anbefale patienterne til at tage nyre dialyse, fordi dialyse er en hurtig og effektiv metode, at patienten kan fjerne det overskydende vand og toksiner i kroppen, såsom kreatinin, carbamid, etc., den således lette bestod patient, men mange patienter ønsker ikke at tage dialyse, så er der andre behandlinger, der kan reducere kreatinin?

Patienten fik dialyse kan få en midlertidig effekt, men hvis det fortsætter med at gå i dialyse, vil afhænge af dialyse, også dialyse vil forværre nyresygdom, og flere bivirkninger og komplikationer. Hvis dette fortsætter, ikke kun som ikke helbrede sygdommen af ​​nyrerne, men også bliver mere alvorlig.

Udover dialyse, en anden almindelig behandling for en nyretransplantation, men nyretransplantation har en signifikant effekt, men omkostningerne ved en nyretransplantation er dyrt og donor nyrer er svære at finde, så du finde, men måske har du en reaktion af afvisning, så nyretransplantation Det er heller ikke et godt valg.

Så hvad behandling er et godt valg?

Vores hospital har Osmotherapy Micro-kinesisk medicin. Denne specielle terapi, kan effektive aktive farmaceutiske ingredienser effektivt trænge ind i rummet for nyreskader, nedbrydning af skadelige stoffer, udvider blodkarrene, hvilket gør blod glat, styrke immunceller og fagocytter clearance af immunkomplekser, således effektivt at undertrykke immunsystemet inflammation og øge immunitet, antikoagulerende effektivt blokerer renal fibrose, begynder nyrerne at nulstille sig selv. Kun nyrer kan arbejde normalt, kreatinin vil reducere naturligt.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213