tirsdag den 24. november 2015

Hvordan til at regulere blodtrykket i polycystisk nyresygdom?


Hvordan til at regulere blodtrykket i polycystisk nyresygdom

Hvordan til at regulere blodtrykket i polycystisk nyresygdom?
Sådan regulere blodtrykket i polycystisk nyresygdom? De ved, nogle patienter, der lider af polycystisk nyresygdom ved højt blodtryk, forårsager hovedpine, forvirring og så videre. Så mange mennesker ønsker at vide, hvordan man styrer blodtrykket i polycystisk nyresygdom.
God kontrol af forhøjet blodtryk kan reducere risikoen for komplikationer hos patienter polycystisk nyresygdom og vedligeholde funktionen af ​​nyrerne.
Hvad er årsagen til forhøjet blodtryk i polycystisk nyresygdom?
Generelt kan nyrerne regulere blodtrykket. Når nyrerne bliver skadet, kan nyrerne ikke regulere blodtrykket normalt. I tilfælde af polycystisk nyresygdom, findes der en række cyster i nyrerne er deponeret i nyrerne, som tiden går, store cyster i nyrerne som et resultat, det vil mindske det normale væv i kroppen, nyrefunktionen falder tilsvarende. Med faldende nyrefunktion, kan nyrerne ikke effektivt at kontrollere blodtrykket. Blodtrykket vil stige.
som polycystisk nyresygdom udvikler sig i et fremskredent stadium. Således er det nødvendigt at kontrollere blodtrykket så hurtigt som muligt.
Sådan regulere blodtrykket i polycystisk nyresygdom?
Diuretika arbejde undertryk ved vask med overskydende vand og natrium fra kroppen. ACE-hæmmere og ARB'er at lette blodkar. Hvis ingen af ​​disse medikamenter ikke kan arbejde for dig, du har brug for mere medicin fra din læge.
Naturlige behandlinger i Kina kan stoppe væksten af ​​cyster i nyrerne, forhindrer det aktive stof i de rørformede celler til at producere, kan også øge cirkulationen af ​​hånden i nyrerne, for at lette fjernelse af cyste væske. Ud over behandling, patienterne også nødt til at holde en sund livsstil, såsom rygestop og drikke, sund kost, regulere og gøre moderat motion.
Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!
Tlf: + 86-311-89261083
E-mail: hospitalkidney@yandex.ru
WhatsApp: +86 15831198683
Skype: yunluyunlu1213